Winnen: 3 maanden gratis Nextory

Je hebt vast al eens van Nextory gehoord. Het is een van de grootste abonnementsdiensten voor luisterboeken én e-books. Via de app kun je eenvoudig tussen meer dan honderduizend titels kiezen. Van fantasy tot feelgood en thrillers. Lijkt je dat wat? Dan hebben wij goed nieuws! In samenwerking met Nextory geven wij namelijk drie keer drie maanden gratis Nextory weg! Perfect voor op vakantie!

3 maanden gratis Nextory winnen

Hoe gaat dat in zijn werk? Meld je via DEZE LINK aan om Nextory 50 dagen gratis te kunnen uitproberen! Kom je erachter dat Nextory niks voor je is dan kun je het na een maand kosteloos weer opzeggen. Vind je Nextory wel geweldig dan hoef je niks te doen en wordt je abonnement automatisch verlengd. 

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is even inloggen en hieronder je naam en het emailadres in te vullen waarmee je je voor 50 dagen gratis Nextory hebt opgegeven of je kan een mail sturen naar info@chicklit.nl t.a.v. Nextory winactie. En dat is het! 

Nextory
In 2015 is Nextory in Stockholm opgericht. Het doel van het bedrijf is om zo veel mogelijk boeken toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk mensen. Zo wil Nextory iedereen uitdagen om het plezier in het lezen te ontdekken. Nextory wil het lezen bevorderen door een bredere leeservaring aan te bieden. Hun doel is dat lezers verhalen gaan lezen of luisteren in plaats van rond te surfen of door foto's te scrollen. 

Nextory is één van de grootste Noord-Europese abonnementsdiensten voor luisterboeken én e-books. De app van Nextory is ook toegankelijk, het is eenvoudig om tussen de honderduizenden titels een leuk boek te vinden op je telefoon op tablet. 

Bron: Nextory

 

 

De winactie duurt tot 30 juni, dan worden de winnaars geselecteerd uit de mensen die gebruik maken van de proefperiode. Ze krijgen van ons persoonlijk een bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Matilda

  • Een hemel vol sterren - Dani Atkins

  • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

  • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

  • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

Gerelateerde artikelen

  • De grappigste reacties op het nieuwe Twilight boek

  • Recensie: Brothers for Life 

  • De bedrogene - Kiera Cass

Zoek in artikelen