Carolyn HemmingAuteur

Patricia Green is samen met haar zus Carolyn Hemming bestseller auteur van Quinoa 365: The Everyday Superfood and Quinoa Revolution. Hun passie voor quinoa heeft ze verbonden met wetenschappers, experts uit de industrie, quinoa telers, gezinnen in Zuid-Amerika en natuurlijk; quinoa lovers! Hun kookboeken staan bekend om het overbruggen van de kloof tussen traditionele eetgewoonten en gezondere opties, met eenvoudig te bereiden recepten die ongecompliceerd en vol van smaak zijn! 

Quinoa is superfood! Het is ook erg veelzijdig! Het bevat een perfecte balans van alle acht essentiële aminozuren. Het is glutenvrij en een goede bron van eiwitten. Niets anders bevat zoveel voedingswaarde als quinoa. De quinoa kookboeken van Green en Hemming laten zien hoe je quinoa toe kan voegen aan al uw favoriete eten! 'We eten het graag omdat het zo voedzaam en is en bij al onze favoriete recepten past!'

De recepten van Green en Hemming verschijnen vaak in tal van kranten, tijdschriften, populaire kookblogs en op televisie.

Zoek in artikelen