Soixante Neuf

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (5 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als in seksclub ‘Soixante Neuf’ kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.

  Na haar geslaagde sollicitatie bij eigenaar Ramses Barbino wordt Sandy G. al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar te kunnen ontmaskeren moet Sanne ver gaan, zelfs over haar eigen grenzen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slacht- offer. Sanne moet alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kamasutra-killer opnieuw zal toeslaan.

  Soixante Neuf is het eerste deel in de G-serie, een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Een wonder is geschied! Een Erotische Thriller zónder een overdaad aan uitgebreide seksscènes. Ik ben Thriller fan maar heb (tot nu toe) eigenlijk helemaal niets met ‘stoute’ boeken. Vaak vind ik het erotische deel meer een soort statement om een taboe te doorbreken of om mee te doen aan de hype rondom ‘stoute’ boeken. Ik begon dus ligt sceptisch aan dit boek. Na zeven pagina’s toverde hoofdpersoon Sanne haar 'bunny' al uit de la en dacht ik geïrriteerd  ‘gáán we weer…’, maar niets was minder waar! Sanne is undercoveragente. Na het mislukken van haar vorige opdracht brengt ze twee maanden in Thailand door. Vlak voor haar derde en laatste vakantiemaand krijgt zij echter een telefoontje van...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 9 super spannende crime series

 • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

 • Spy girl

 • Maak kennis met inspecteur Eve Dallas in de politieserie van J.D. Robb

 • Morgen ben ik weer thuis

REACTIES

 • Mars 5 jaar geleden

  Soixante Neuf is het eerste deel van de G-serie. Op de achterkant staat: thriller waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd. Ik ben benieuwd!

  De hoofdpersoon in dit boek heet: Sanne Romeijn. In het begin zit Sanne in

  Thailand. Waarom is en blijft onbekend, er is iets gebeurd, maar wat. Helaas kom je hier in het einde van het boek nog niet achter, (het 2e deel in deze serie gaat hierover als het goed is) dit vind ik echt een minpunt. Je weet niet waarom Sanne reageert op de manier waarop zij dat nu doet. Zij reageert vanuit de gebeurtenissen die eerder gebeurd zijn, en helaas weet je als lezer niet wat deze gebeurtenissen zijn.

  Maar goed, het verhaal: Sanne gaat undercover als luxe callgirl bij Soixante Neuf. Dit omdat bij deze seksclub kort naar elkaar 2 lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra.

  Niemand weet dat Sanne undercover is, zij wordt dan ook gewoon behandelt als callgirl en moet ook dezelfde werkzaamheden verrichten. Verwacht geen erotische scenes a la de 50 tinten serie. Dit had ook echt niet gepast in dit boek. De erotische scenes zijn subtiel, niet teveel en passen in het verhaal.

  Helaas valt er nog een slachtoffer terwijl Sanne bezig is met de undercoveroperatie. Zij zal nu alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat er opnieuw een slachtoffer valt.

  Het boek leest lekker weg, fijn om te lezen in je vrije weekend of op vakantie. Het is niet een heel diepgaand boek, ikzelf vind dat op sommige momenten echt heerlijk. Echt een boek waarbij je kan ontspannen, niet continu moeilijk nadenken. Gewoon lezen en denken: wie is toch die "Kamasutra-killer"? Want dat is wat ik continu deed, ik had meerdere personen in gedachten waarvan ik dacht: 'Is hij/zij het? Of toch niet?'.

  Het minpunt is, naar mijn mening, dat je niet weet wat er hiervoor gebeurd is met Sanne. Ikzelf zou liever het 2e deel (undercover) uit deze serie het eerste hebben gelezen. Dit omdat ik denk dat ik Sanne dan net wat beter zou kennen en snappen.

Zoek in artikelen