Control Alt Liefde

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Saar heeft twee problemen in haar leven: ze wordt gedumpt door zowel haar vriend als haar baas. Van een leven waarin ze altijd alles perfect op orde had, zit ze nu ineens zonder vriend, werk en huis. Gelukkig heeft haar beste vriendin nog een kamer vrij in hun oude studentenhuis, zodat Saar als werkloze vrijgezel de tijd kan doden met ijs eten en series kijken.
  Als Saar niet veel later wordt aangenomen bij een datingbureau, lijkt dit de oplossing voor beide problemen te zijn. Ze probeert ervoor te zorgen dat haar ex zich inschrijft zodat ze hem in de gaten kan houden. Daar blijft het echter niet bij, Saar draaft door. Door het verwijderen van zijn berichten en het manipuleren van zijn afspraakjes probeert ze Laurens weer voor zich te winnen. Maar hoe ver kan ze hierin gaan? En hoe goed kan ze eigenlijk rekenen op haar beste vriendin?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Als twee verschillende mensen binnen één week het zinnetje ‘we moeten praten’ uitspreken tegen jou, dan weet je dat je een probleem hebt. Sarah-Jane – meestal afgekort tot Saar – maakt het mee. Eerst maakt haar vriend het uit en omdat het huis van hem is, staat ze op straat. Daarna wordt ze op haar werk door bezuinigingen ontslagen en staat haar hele leven op z’n kop. Gelukkig kan ze een kamer huren in het studentenhuis bij haar beste vriendin Mette. Na wat baalweken slaat Saar aan het solliciteren, en al snel komt er een nieuwe baan op haar pad bij een datingwebsite. In het begin is het even wennen daar, maar uiteindelijk kan Saar met alle collega’s goed opschieten en krijgt ze steeds meer verantwoordelijkheid. Het lijkt dus alsof ze...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Stem op de shortlist van de Mijnchicklit.nl Schrijfwedstrijd

 • Mijnchicklit.nl schrijfwedstrijd: And the winner is...

 • Chicklit top-5: december 2014

 • Mijnchicklit.nl schrijfwedstrijd: de shortlist

 • Achter de schermen bij Chicklit.nl: december

Zoek in artikelen