Dood door WC-papier

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Hilarisch en vertederend tegelijk 
   
  Ben bedenkt van alles om geld te verdienen om te voorkomen dat zijn moeder en hij uit hun huis gezet worden. Zijn vader is dood en sindsdien proberen ze zo goed en zo kwaad mogelijk de eindjes aan elkaar te knopen, of zoals Ben zegt: eerst verdween het lekker zachte wc-papier uit huis, toen werd de kabel voor de tv afgesloten en dat was slechts het begin. 
   
  Ben is een ster in het verzinnen van grappige en originele slogans en hij stuurt ze dan ook in naar elke wedstrijd, maakt niet uit wat de prijs zo ongeveer is. Maar zal hij zelfs met zijn creatieve geest ooit eens een hoofdprijs winnen en de belofte aan zijn overleden vader kunnen nakomen? Of zal zijn leven nog verder instorten?

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Benjamin woont samen met zijn moeder in een appartement. Zijn vader is een jaar geleden overleden aan kanker, en zijn moeder werkt zich kapot om de huur bij elkaar te sprokkelen. Benjamin verzint zelf ook van alles om aan geld te komen, en dat probeert hij vooral door mee te doen aan wedstrijden, zoals het verzinnen van slogans...

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Young adult top-5: februari 2015

Zoek in artikelen