Bloedwraak

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Hoofdpunt van dit nieuwsbulletin: de zomer van 2515 staat in het teken van de vierhonderdste verjaardag van ons woonschip. Onze drie zusterschepen komen dat samen met ons vieren.
   
  Sinds de natuurrampen van de eenentwintigste eeuw is de aarde onbewoonbaar. Mensen overleven op aan elkaar gelaste schepen die tot drijvende steden zijn omgebouwd. Op Williams schip de Argo is het einde van het schooljaar in zicht. De liefde tussen hem en Aster bloeit, en niets staat een leuke vakantie in de weg.
   
  Maar dan gooien enkele kleine incidenten opeens roet in het eten. Een schijnbaar onschuldig gevecht en vreemde roddels zijn het begin van een hoop ellende. Tegen zijn eigen principes in gebruikt William zijn gave om de waarheid te achterhalen. Maar wie is een vriend en wie is een vijand?

ONZE RECENSIE

onze waardering

Bloedwraak gaat over William die op de Argos woont, één van de aan elkaar gelaste schepen waar mensen op verblijven sinds de aarde onbewoonbaar is geworden. Het gaat William voor de wind: hij bijna vijf maanden samen met Aster en de zomervakantie staat voor de deur. Maar dan gooit een reeks incidenten ineens roet in het eten en lijkt iedereen zich tegen William te keren. Vastberaden om uit te vinden wie het op hem gemunt heeft, gaat William op onderzoek uit. Hij zet hierbij zelfs, tegen zijn principes in, zijn gave om gedachten te lezen in. Maar wie kan William nog vertrouwen?   Tijdens het lezen van de achterflap kreeg ik het gevoel dat dit wel eens echt een boek voor mij zou kunnen zijn. Het idee van mensen die op aan elkaar gelaste schepen leven trok me...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Ginger & Rosa (DVD)

 • Recensie: De gloriedagen van mijn vader

 • Recensie: Krijgsbanier van de adelaars

Zoek in artikelen