Voor altijd 1 - VOOR ALTIJD… gezien

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een jonge onderwijzeres botst in Central Park tegen een wereld- beroemde filmster op…

  Na een tragische gebeurtenis toen ze vijftien was, heeft het Natalie Bryant jaren gekost om zichzelf opnieuw uit te vinden. Het laat­ ste wat ze verwacht is dat haar leven compleet zal veranderen tijdens een wandelingetje door Greenwich Village. Maar als haar hond Fluff ontsnapt, gaat Natalie achter hem aan en botst zo tegen de wereldberoemde filmster Flynn Godfrey op. Die zojuist werd gebeten door Fluff…
  Vanaf hun eerste botsing is Flynn gefascineerd door Natalie. Als hij haar laat gaan zal hij daar de rest van zijn leven spijt van hebben, dat weet hij zeker. Hij is bereid zichzelf te veranderen in de man die zij nodig heeft. Ook al zegt ze dat ze nooit met hem naar bed zal gaan, en wil hij dat respecteren. Maar kan hij zijn lichamelijke verlangens wel onderdrukken en haar de echte, romantische liefde geven die ze zo verdient? En vooral: kan hij zijn geheimen lang genoeg verborgen houden om haar aan zich te kunnen binden?

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Enthousiast gemaakt door de flaptekst begon ik aan dit boek, wat een prachtig modern sprookje blijkt te zijn. Net als de doodgewone Assepoester die haar prins ontmoet, zo gaat het tussen Natalie en Flynn. Een klassiek ‘Boy meets Girl’ verhaal met het enige verschil dat Flynn een wereldster is.

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: Voor altijd gelukkig

Zoek in artikelen