Onder water

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Voor de fans van 'Top of the Lake' en Nicci French' In 'Onder water' keert de lezer terug naar Acker's Gap, het gehucht waar de lezers van 'Onderhuids'openbaar aanklager Bell Elkins leerden kennen.

  Julia Keller is auteur en journalist. Voor haar journalistieke werk werd ze onderscheiden met een Pulitzerprijs.

  Telefoontjes op de vroege morgen zijn zelden goed nieuws, dus wanneer openbaar aanklager Bell Elkins gebeld wordt, weet ze al dat ze iets onaangenaams te horen gaat krijgen. Het lichaam van de zestienjarige Lucinda Trimble is gevonden op de bodem van de rivier. Het meisje was al dood voordat ze in het water gedumpt werd.

  De zaak komt voor Bell op een lastig moment: haar dochter heeft besloten bij haar vader te gaan wonen; haar beste vriend, sheriff Nick Fogelsong, gedraagt zich de laatste tijd vreemd en een figuur uit het verleden duikt plotseling op zonder dat ze precies weet waarom.

  Op zoek naar de waarheid, zowel over Lucinda als over haar eigen relaties, begeeft Bell zich uiteindelijk op een hellend vlak waarbij haar eigen leven in gevaar dreigt te komen.

Onze recensie

 • onze waardering

  Te veel info geven in plaats van het te laten zien, in plaats van het de lezer te laten voelen (show don’t tell). Onder Water kruipt hierdoor niet zo onder je huid als het eerste boek en Julia Keller maakt hierdoor de verwachtingen helaas niet waar. Er komen nieuwe delen aan in deze reeks, hopelijk wél weer van het niveau van deel één.

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Wervelwind Merel

 • Recensie: Nobody

Zoek in artikelen