Het borstkankerkookboek

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In België ontwikkelt één vrouw op negen tijdens haar leven borstkanker, jaarlijks worden er meer dan 10.000 nieuwe gevallen gediagnosticeerd. Borstkanker is wereldwijd veruit de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat een gezond voedingspatroon het risico op de ziekte kan verminderen en de overlevingskansen van de patiënte kan verhogen.

  In 'Het borstkankerkookboek' verwerkt de Londense borstkankerspecialist Mo Keshtgar de laatste wetenschappelijke studies over borstkanker en voeding. Hij geeft advies over welke voeding je het best mijdt, met mate eet of net méér, en biedt je simpele suggesties om deze veranderingen toe te passen in je dagelijks leven. De verleidelijke verzameling van meer dan 100 recepten omvat ontbijt, soepen, salades, vis en schaaldieren, gevogelte en vlees, vegetarische gerechten, lekkernijen en drankjes. Bovendien is elk gerecht afgestemd op de mogelijke bijwerkingen tijdens of na de behandeling.

  Professor Mo Keshtgar is oncologisch chirurg aan het Royal Free Hospital en University College in Londen. Hij specialiseerde zich in borstkanker en verwierf autoriteit met zijn baanbrekende behandelingen en zijn studies naar de oorzaken van de ziekte. Hij schreef dit boek met een team van deskundigen.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Het borstkankerkookboek is geschreven om patiënten een actievere rol te kunnen geven in hun behandeling. Het boek is niet alleen geschreven voor mensen die al borstkanker hebben, maar ook voor wie een verhoogd risico heeft of voor wie gewoon gezond wil leven. In het boek wordt eerst uitleg gegeven over borstkanker en de risicofactoren. Ook word beschreven waarom bepaalde voedingssoorten niet goed voor je zijn. De gegeven informatie wordt onderbouwd door diverse wetenschappelijke onderzoeken. Het boek is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken zoals ontbijt, soep en nagerechten en gebak. Dit maakt het gemakkelijk zoeken naar een recept. Er staan veel recepten in die aantrekkelijk zijn om te maken. Ook staan er veel mooie foto’s bij waarvan je al honger krijgt als je het ziet. De...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Upgrade - Lara Reims

 • Recensie: Gezichten van glas

 • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

Zoek in artikelen