On the go

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  *dit boek is kleiner dan de andere boeken van Rens Kroes*

  On the go: 49 heerlijke meeneemrecepten van Rens Kroes

  Op veler verzoek komt Rens Kroes, bekend van Powerfood en Powerfood – Van Friesland naar New York nu met heerlijke meeneemgerechten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke salades voor bij een zomerse picknick; zalig zoet voor na je work-out: On the go biedt je 49 powerfoodrecepten die goddelijk smaken, goed voor je zijn én makkelijk zijn mee te nemen.

  Bovendien laat Rens zien welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Zij geeft tips over bewaren, invriezen en voorbereiden. Sunday preppen, de avond ervoor of op het laatste moment, je bent nu altijd voorbereid. Rens Kroes laat met dit boek zien dat een gezonde lifestyle - ook als je het druk hebt - niet heel ingewikkeld hoeft te zijn.

   

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Rens Kroes, bekend van 'Power Food' en 'Power Food: van Friesland naar New York', heeft een nieuw boek genaamd 'On the Go'. Het boek bevat 49 healthy recepten voor gerechten, snacks en smoothies die je makkelijk mee kunt nemen – tenminste, dat is de theorie. In praktijk blijkt namelijk dat het 'preppen' van die meeneem-maaltjes behoorlijk wat tijd kost, en het is bij aanschaf van dit boek een beetje de vraag of je daadwerkelijk zin hebt om 's avonds één uur en tien minuten in de keuken te staan om een glutenvrij kokos-speculaasbrood te bakken terwijl je ook binnen vijf minuten een paar boterhammen met pindakaas kunt smeren. First things first, de opmaak van het boek is prachtig. Bijna alle recepten worden vergezeld van prachtige foto's waardoor je gelijk zin krijgt om aan de slag te...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Elsbeth kookt: Powerfood

 • Recensie: Powerfood - Van Friesland naar New York

 • Recensie: RENS Mijn Lifestyle Guide

Zoek in artikelen