Sea Breeze 2 - Alleen voor haar

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Het is tropisch heet in de kustplaats Sea Breeze. De enige afleiding van de hitte is flirten en alles wat daaruit volgt in dit tweede deel uit de Sea Breeze-reeks van bestsellerauteur Abbi Glines.

  De playboy Cage is eigenaar van een luxe appartement waar het een komen en gaan is van gasten. Het merendeel van hen zijn bloedmooie meisjes met lange benen die nooit langer blijven dan een nacht of twee.
  Als Cage plotseling een nieuwe huisgenoot krijgt in de vorm van Marcus, die zijn liefdesverdriet probeert te vergeten, verandert zijn leven volledig. Vanaf het moment dat Marcus bij hem woont, is er iemand te gast die hij maar niet kan vergeten.

  Willow - Low voor vrienden - is het meisje met wie Cage wil trouwen, dat weet hij zeker. Maar ze zijn als dag en nacht, en Marcus begrijpt niet hoe Low het losbandige leven van Cage kan uitstaan. Wat ze eigenlijk nodig heeft is een echte man, iemand die knap én verstandig is, zoals Marcus. Maar algauw komen Cage, Marcus en Low erachter dat een driehoeksverhouding heel snel heel ingewikkeld kan worden.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Sea Breeze 2 - Alleen voor haar - Abbi Glines Wanneer Marcus in het appartement van Cage komt te wonen, ontmoet hij de onweerstaanbare Willow, oftewel Low. Low is een goede vriendin van Cage, en Cage heeft altijd gezegd dat hij met Low gaat trouwen. Low heeft geen romantische interesse in Cage, maar zij begint dit wel te krijgen voor Marcus. En Marcus ook voor haar. Echter komt Marcus uit een heel andere wereld. Het rijkeluisleventje waar hij in is opgegroeid, is heel anders dan de moeilijke jeugd die Low heeft gehad. Zouden deze twee het toch met elkaar kunnen vinden, zelfs wanneer Cage op de loer ligt om Low op te vangen als het niet goed gaat? Alleen voor haar is het tweede deel van de Sea Breeze-serie van Abbi Glines. Dit deel volgt Marcus Hardy, die we nog...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

 • Abbi Glines boeken series

 • Perfecte zomer

 • De Vincent Boys: Gevaarlijk spel

 • Recensie: Bijna verliefd

Zoek in artikelen