The Lunar Chronicles 5 - Winter

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Prinses Winter is geliefd vanwege haar zachtaardige en vriendelijke karakter. De bewoners van Luna fluisteren dat ze ondanks de littekens op haar gezicht, nog mooier is dan haar stiefmoeder, koningin Levana.

  Winter haat haar stiefmoeder en weet dat die haar grote liefde nooit zal goedkeuren, omdat Jacin niet meer is dan een simpele paleiswacht. Maar hij is ook haar beste vriend en helpt Winter om haar hallucinaties, waar ze soms door wordt overvallen, in toom te houden. Winter is echter niet zo zwak als Levana denkt. Samen met Cinder en haar bondgenoten zou Winter weleens genoeg macht kunnen hebben om een revolutie te ontketenen én de oorlog, die al veel te lang bezig is, te beëindigen.

  Lukt het Cinder, Scarlet, Cress en Winter om koningin Levana te verslaan en zullen ze nog lang en gelukkig leven?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Met Marissa Meyer's Winter, komen The Lunar Chronicles tot een waardig slot. Winter, de stiefdochter van Lunar koningin Levana, leeft een leven als een luxe gevangene in het paleis op Artemisia, de overkoepelde stad op Lunar. De bewoners van Luna fluisteren dat ze ondanks de littekens op haar gezicht, die Levana haar gegeven heeft, nog mooier is dan koningin Levana, die niemand eigenlijk ooit echt heeft gezien vanwege de sluier en de glamour. Door een incident in haar jeugd wil Winter absoluut nooit meer gebruik maken van de gave, maar Lunars die hun gave niet geregeld gebruiken en onderdrukken, worden langzaam maar zeker een beetje gek en nu Winter ouder wordt, krijgt ze ook last van hallucinaties. Haar jeugdvriend en grote liefde Jacin Clay helpt haar deze te onderdrukken. Winter haat...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De 10 leukste winterfilms

 • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

 • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

 • Shoptip: 5x Modetrends van deze herfst/winter

 • Young Adult top-5: december

Zoek in artikelen