Big Mamma

  • Auteur:

    Big Mamma
  • Verschenen:

    25 augustus 2017
  • Uitgave:

    ISBN 9789461431721
    Uitgever Good Cook
    480 pagina's
  • Uitgever:

    Good Cook
  • Genre:

    Kookboeken
  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Maak pasta alla carbonara zoals het hoort, zonder room; gebruik het liefst guanciale en mocht je daar niet aan kunnen komen, vervang het dan door pancetta. Gebruik nooit gemalen peper uit een potje, maar altijd versgemalen! Kook zoals ze bij Big Mamma doen: met de beste pasta en met plezier, zoals het ook van dit eigenzinnige en vrolijke kookboek afspat.

    480 pagina's met overheerlijke Italiaanse gerechten: van salades, soepen, lunch- en hoofdgerechten tot en met desserts en cocktails. Van brasato al barolo en pasta alla sarde tot en met basisrecepten als gekonfijte knoflook en tomatensaus. Bovendien geeft Big Mamma tientallen tips en productinformatie: van de keuze voor de juiste vermout, de beste balsamicoazijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van typische Italiaanse ingrediënten.

Onze recensie

  • onze waardering

    Het kookboek Big Mamma van Good Cook is zeker een aanrader. De kleurrijke en simpele vormgeving nodigen uit, de recepten zijn makkelijk te volgen en de extra uitleg van de koks en recepten via foto’s zijn een leuke toevoeging. Het enige minpuntje was dat er bij de uitleg van focaccia had moeten staan dat je de helft van het deeg moet maken wat bij het recept staat. Maar de rest van het boek maakt het helemaal goed!

    Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Big Mamma's cucina popolare - Big Mamma

Zoek in artikelen