Inkt

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Is je ziel te vangen in een tatoeage?

  Leora leeft in een wereld zonder geheimen: alle ervaringen, mijlpalen en misstappen worden als tatoeages op je huid weergegeven, zichtbaar voor iedereen. Leora kan tatoeages 'lezen': ze voelt de verhalen en emoties erachter. Daar zit niet iedereen op te wachten.

  Wanneer blijkt dat Leora's vader niet was wie ze dacht dat hij was, komt haar hele leven - haar hele identiteit - op losse schroeven te staan.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

'Wij zijn niet bang voor de dood. Als je merktekens veilig in je boek zijn opgenomen, leef je na je overlijden voort. Het op je lichaam getatoeëerde levensverhaal blijft voor altijd bewaart... als je waardig wordt bevonden.' Leora leeft in een wereld waarin alles wordt vastgelegd op je huid: ervaringen, mijlpalen en misstappen. Leora kan deze tatoeages lezen, maar wil zelf graag inkter worden. Tijdens een openbare markering ziet Leora hoe er bij een man een kraai op zijn hoofd wordt getatoeëerd, het teken van een vergetene. Je boek wordt dan in het vuur gegooid en je zal niet herinnerd worden door je geliefden. Vanaf dat moment staat Leora haar wereld op zijn kop! Had haar vader namelijk ook niet zo een kraai op zijn hoofd staan? Was hij wel wie hij zei dat hij was? En wie kan ze...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Young Adult top 6: juni 2019

 • Recensie: Vlam

Zoek in artikelen