Emma Make my dream work

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In Make My Dream Work vertelt Emma Gelaude over haar eigenzinnige parcours en welke inzichten op het vlak van ondernemen, bloggen en mode haar vleugels hebben gegeven. Ook welke (harde) lessen ze geleerd heeft. Want op social worden vaak de highlights belicht, maar het échte verhaal blijft onder de zeespiegel.

  Haar vele ervaringen deelt Emma nu ter inspiratie, motivatie en empowerment met al wie gepassioneerd onderneemt of wil ondernemen. Voor wie projecten succesvol wil afronden en een eigen professionele weg wil uitstippelen. In mode of om het even welke andere sector.
   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Emma Make My Dream Work - Emma Gelaude Toen ik het boek Emma Make My Dream Work uit de doos haalde had ik gelijk al de gedachte ‘Nee he niet weer zo iemand die zijn levensverhaal zo graag wil vertellen.’ En ja, deels was deze gedachte terecht, maar deels ook niet.  Laten we beginnen bij de vormgeving. Emma, Make My Dream Work is ingedeeld op jaartallen. Elk jaar staat voor een jaar van het bedrijf van Emma Gelaude. Aan het begin is van dat jaar dan ook een klein overzichtje gegeven. Het viel me echter al snel op dat niet alles in dat overzichtje ook daadwerkelijk besproken wordt. Het boek zelf is gevuld met heel, heel, heel veel foto’s. Dit is dan ook niet echt in verhouding met de hoeveelheid tekst die het boek bevat. De foto’s voegen ook niet altijd iets toe en...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Hoooked unlimited

 • Superkwalikwantiviaextraquasiotisch: er komt een vervolg van Mary Poppins!

 • Voor Felice Jansen geen held op sokken

Zoek in artikelen