Het eindeloze strand

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het eindeloze strand van Jenny Colgan is een echte feelgoodroman vol humor en het vervolg op Café Zon & Zee. Als je van Jill Mansell en Jojo Moyes houdt is dit een echte aanrader!
  Welkom op Mure, een klein eiland voor de kust van Schotland, vol eindeloos lege stranden en schitterende natuur. Hier runt Flora haar Café Zon & Zee aan de kade bij de haven. Het is een geliefde plek voor toeristen (heerlijk eten) en bewoners (de laatste nieuwtjes).
  Maar Flora maakt zich zorgen. Haar vriend Joel is geweldig, maar hij gedraagt zich opeens afstandelijk, en niet alleen omdat hij regelmatig in New York is voor zijn werk. Waar zit hij met zijn gedachten?
  Flora's beste vriendin Lorna is in stilte verliefd op de lokale huisarts, Saif, die gevlucht is uit Syrië. Schokkend nieuws zal zijn leven – en dat van Lorna – veranderen.
  Koude winteravonden gaan langzaam over in lange zomerdagen. Vinden Flora en Joel hun geluk terug?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Het eindeloze strand – Jenny Colgan Het eindeloze strand is de opvolger van Café Zon & Zee. Eventueel zijn de boeken prima los van elkaar te lezen, maar het is toch nét wat leuker als je ze achter elkaar en in de juiste volgorde leest. Op die manier krijg je bij het lezen het gevoel alsof je bijpraat met kennissen die je al een tijdlang niet hebt gesproken: hoe zou het met ze zijn, hoe is het ze vergaan? Schrijfster Jenny Colgan maakt dit zelfs heel gemakkelijk voor je, door in het begin van het boek een soort samenvatting te geven van het eerste boek en de personages die daarin voorkwamen. Een heel sympathiek gebaar! Café Zon & Zee, begonnen als een soort pop-up store, is inmiddels een begrip geworden op Mure. Een plek waar de locals bijpraten met elkaar en waar...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen