Bushcraft

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Heb je altijd al eens in de natuur willen slapen in een zelfgemaakte shelter? Wil je leren hoe je vuur kan maken zonder aansteker of lucifer? Zin om een maaltijd bij elkaar te zoeken in het bos en die te bereiden op een houtvuur? Je eigen houten lepel kerven met een zakmes?

  Bushcraft staat voor allerlei vaardigheden die je nodig hebt om in 'de wildernis' te verblijven. Daardoor sta je dichter bij de natuur, maar ook dichter bij jezelf, een geweldige ervaring.

  Mike De Roover, een bushcrafter avant la lettre, bracht zijn kennis samen in dit boek. Bushcraft is een heerlijk toegankelijk boek, geïllustreerd met leuke tekeningen en prachtige foto's. Trek eropuit, alleen, met vrienden of met je gezin, maar kijk uit: bushcraft werkt aanstekelijk!

  Outdoorbeleving, eerlijk en met respect voor de natuur. Bestaat er iets (ont)spannenders?

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Bushcraft – Mike de Roover “Bushcraft is vrijwillig de wildernis gaan opzoeken met zo weinig mogelijk ‘kunstmatige’ hulpmiddelen.” In Bushcraft beschrijft Mike de Roover zijn ervaringen over leven in de natuur. Hij beschrijft verschillende aspecten van bushcraft en geeft je daarbij veel tips en adviezen. Zo geeft hij bijvoorbeeld op een goede manier weer op welke manieren je vuur kunt maken. Alle manieren zijn voorzien van mooie plaatjes en daarnaast zijn er “doe-het-zelf” opdrachten die je kunt doen. Mike de Roover geeft hiermee zijn ervaringen door aan de lezers. Hij laat daarbij echter wel de keuze aan de lezer over. Hij vertelt de verschillende manieren en geeft daarbij zijn voorkeur. Hij zet daarbij alle voor- en nadelen op een rij, zodat je zelf een keuze kunt...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen