Het begin van de rest van je leven

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Drie vrouwen vieren hun verjaardag op dezelfde dag, en dit jaar zijn het extra bijzondere dagen: ze worden dertig, veertig en vijftig. Maar de gebeurtenissen op de feestelijke dag luiden voor alle drie de vrouwen een wel heel bijzonder jaar in…

  Ginger brengt haar dertigste verjaardag niet door zoals ze van tevoren zo nauwkeurig had gepland. Als dit de eerste dag van haar nieuwe en vernieuwde leven moet zijn, waarom heeft ze dan het akelige idee dat ze afstevent op een totale ramp?

  Sam is eindelijk zwanger na jaren van proberen. Wanneer haar vruchtwater breekt op de ochtend van haar veertigste verjaardag, raakt ze in paniek: vergeet die bevalling, hoe wordt ze in godsnaam een goede moeder?

  Callie viert haar vijftigste verjaardag door een groot feest te organiseren bij haar thuis in Dublin. Halverwege het feest staat er iemand voor de deur die haar perfecte leven binnen stapt en het volkomen op zijn kop zet.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Het begin van de rest van je leven - Cathy Kelly Drie vrouwen, drie verhalen en één verjaardag.  Ginger is op haar 30e klaar met haar zogenaamde vriendin en haar eigen molligheid. Maar het blijkt lastiger dan gedacht om gewicht en een laag zelfbeeld kwijt te raken - zeker als er een man om de hoek komt kijken… Als Claire met haar man en dochter haar 50e verjaardag groots viert, zetten een paar onverwachte gasten haar wereld op z’n kop. Want hoewel ze zichzelf en de buitenwereld voorhoudt dat haar leven nagenoeg perfect is, heeft de politie daar wat anders over te zeggen… En na jaren proberen is Sam onverwacht zwanger. Terwijl haar man dolblij is, is ze zelf vervuld met angst. Want hoe moet ze in vredesnaam voor een kind zorgen terwijl ze daar niets van af weet...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: #Selfie

 • Ule

Zoek in artikelen