Taco's en tortilla's

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Good comfort food en je kunt er eindeloos mee variëren.
  Van een snelle snack tot een uitgebreide maaltijd. Authentiek Mexicaans of met een Europese toets. Als lunch, diner of tussendoortje. In dit kookboek ontdek je hoe bijzonder veelzijdig tortilla's en taco's kunnen zijn.
  Eerst krijg je uitleg over de verschillende soorten tortilla's, enkele sausrecepten en een basisrecept voor het zelf bakken van mais- en tarwetortilla's.
  Daarna volgen recepten voor gerechten die je in een handomdraai klaarmaakt en die werkelijk iedereen – jong en oud, veggie- of veganfan, vlees- of visliefhebber – lekker vindt!
  Gemakshalve wordt ook uitgegaan van kant-en-klaar gekochte taco's, tortilla's, tortillachips, wraptortilla's en bonen in blik. Ook alle andere ingrediënten zijn in de supermarkt verkrijgbaar.
  Lekker in elk seizoen en je haalt er altijd de zon mee op tafel!

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Taco’s en tortilla’s - Sophie Matthys In het kookboek Taco’s en tortilla’s van Sophie Matthys staan vele gemakkelijke recepten die je snel en eenvoudig kan maken. De hoofdstukken zijn opgedeeld in bijgerechten, sausjes, drankjes, veggie, kip, vis en schaaldieren, rund en varken. Per hoofdstuk vind je taco’s, tortilla’s, quesadilla’s of burrito’s. Naast vlees of vis kan je dus ook binnen de hoofdstukken zelf kiezen of je zin hebt in een taco of tortilla. De inhoudsopgave is overzichtelijk en uitgebreid zodat je voorin het boek al kan beslissen waar je zin in hebt. Je leert de Mexicaanse keuken goed kennen door alle hoofdstukken door te lezen en de recepten te maken. Naast de recepten vind je ook een hoofdstuk ‘wat is wat in de Mexicaanse keuken’ waarin de verschillen tussen...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen