Onbreekbaar 1 - Buren with benefits

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Buren with benefits is deel 1 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Elk deel zit bomvol hilarische situaties en romantische spanning om bij weg te dromen.

  Abigail werkt in een café, doet af en toe een modellenklusje en woont nog steeds in een studentenkamer (meer kan ze niet betalen). Is dit nou het grotemensenleven waar ze van droomde?
  Ferdinand Frericks kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij sluit zich aan bij een studentenvereniging en stort zich op de avontuurtjes met zijn studiegenotes. Ondertussen blijft hij zijn buurvrouw Abby maar op onhandige momenten tegen het lijf lopen. Zij maakt iets anders in hem los dan alle hockeyblondines bij elkaar.
  Abby durft eerst haar interesse niet toe te geven, maar na een gevaarlijke situatie begint ze toch voor Ferdi te vallen… Maar passen ze wel in elkaars leven?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Buren with benefits - Lisette Jonkman  Abby had zich haar leven echt anders voorgesteld. Ze werkt regelmatig tot in de vroege uurtjes in een café en woont in een krappe studentenkamer omdat ze niet meer kan betalen. Aan vriendjes doet ze niet, bij iemand anders in bed blijven slapen is al een brug te ver. Naast haar woont Ferdi, die pas is begonnen met zijn studie en het bijbehorende leven als lid van een studentenvereniging. Hét type dat Abby direct op de zenuwen werkt, met zijn rits aan hockymeisje-scharrels. Maar omdat ze elkaar maar tegen het lijf blijven lopen, ontdekt Abby dat Ferdi ook zijn zachtere kanten heeft en er voor haar is als ze het hardst iemand nodig heeft. Buren with benefits is het eerste deel in de Onbreekbaar-serie van Lisette...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Gratis e-teaser van Lisette Jonkman: Pizzageur & Maneschijn

 • Lisette Jonkman trakteert op GRATIS eBook van Festivalkriebels

 • Snelwegstress (of: snel weg, stress)

 • Bestel Glazuur met €5,00 korting bij eBook.nl

Zoek in artikelen