Extra Vierge

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    In haar nieuwe boek deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met extra vierge olijfolie, met extra aandacht voor vegetarische gerechten en het minimale gebruik van suiker.

    Olijfolie heeft niet alleen een gunstig effect op de gezondheid, het vloeibare goud zorgt in haar verrassende en toegankelijke recepten ook voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten als suikervrije custardtaartjes met truffel, vegan foi gras, zeevruchtenmuffins, vegetarische ceviche en hondenkoekjes! Zelfs in haar desserts en cocktails is olijfolie smaak bepalend.

    Sandra's Spaans-Aziatische roots vinden in Extra vierge hun weerslag in originele, wereldse gerechten die in elk geval één ingrediënt gemeen hebben: olijfolie.

     

Onze recensie

  • onze waardering

    Ondanks dat de titel wat misleidend is en olijfolie niet het hoofdingrediënt van de gerechten is, zijn de gerechten wel speciaal en smakelijk. Sandra Alvarez heeft een mooie verzameling recepten gepubliceerd in Extra Vierge.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen