• Home
  • Boeken
  • Landenbijbels - De bijbel van de Indiase keuken

Landenbijbels - De bijbel van de Indiase keuken

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Van curry's en biryani tot dahl en van lassi tot naan en samosa's

    Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Onze recensie

  • onze waardering

    De bijbel van de Indiase keuken staat boordevol met bekende recepten als kip korma, mangochutney, dahl, samosa en ontelbare curry's. Vaak vegetarisch overigens want volgens de schrijfster zijn veel Indiase recepten zonder vis of vlees. Natuurlijk ook veel gerechten die ik nog niet kende, maar die zeker de moeite waard zijn om eens te maken.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen