Er was eens een puppy

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als het dierenasiel van Pine Hollow onverhoopt moet sluiten, adopteert Connor Wyeth in een opwelling de Ierse wolfshond Maximus. Nu zijn huis in rap tempo is veranderd in een vuilnisbelt van gebroken glas, verscheurde kussens en plukken haar, begint hij zich af te vragen of dat wel zo’n goed idee was. Ten einde raad wendt hij zich tot de charmante hondentrainer Deenie Mitchell.

  Helaas voor hem heeft Deenie absoluut geen zin om meer tijd door te brengen met regelneef en workaholic Connor, hoe leuk zijn hond ook is. Maar als haar zus haar verloving aankondigt – en Deenie zich realiseert dat ze voor de zoveelste keer single op een familiefeest moet verschijnen – komt ze met een voorstel. Deenie en Connor spelen voor de buitenwereld het perfecte paar, en in de tussentijd ontfermt zij zich over Maximus. De ideale overeenkomst, zolang ze niet écht verliefd worden. En dat zit er zeker niet in. Toch?

   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Connor weet al van jongs af aan één ding zeker: hij wil partner worden bij het advocatenkantoor waar hij werkzaam is. Helaas belt zijn mentor Davis hem met slecht nieuws, want hoewel Connor alles eraan heeft gedaan om te laten zien dat hij de partner-to-be is, twijfelen zijn bazen aan zijn privé-werk balans. Connor schakelt snel en maakt een plan: hij heeft een vrouw nodig en hoe moeilijk kan dat nou zijn als succesvolle advocaat, met angst voor gebroken harten? Toch lijkt de veel te grote en onhandige hond Max hem continu dwars te zitten en dan is er ook nog die betweterige, roze-harige hondentrainster die altijd onder de glitters zit. Of weet Max Connor precies het goede duwtje in de juiste richting te geven?

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • #FitFood - Delphine Steelandt​​​​​​​

 • Cruel Intentions wordt een tv serie

 • Recensie: Een nieuwe wereld

Zoek in artikelen