Over frituren
-
Auteur:
Meneer Wateetons -
Verschenen:
13 september 2022 -
Uitgave:
ISBN 9789464041729
Uitgever Fontaine Uitgevers
192 pagina's -
Uitgever:
Fontaine Uitgevers -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
Meneer Wateetons kan er kort over zijn: frituren is de beste kooktechniek op aarde. Het is de ultieme krokantmaker. Bovendien geeft vet een heerlijk mondgevoel. Vet geeft volheid. Vet geeft smaak. En begin bij hem maar niet over de airfryer - want dat is eigenlijk gewoon een snelle heteluchtoven die mijlenver van de frituurpan afstaat. Wel eens een oliebol gemaakt in de airfryer? Nou dan.
In Over frituren laat Meneer Wateetons je de eindeloze mogelijkheden van het garen in hete olie zien. Met recepten van de welbekende snacks als kroketten, kaassoufflés en frikandellen tot gefrituurd lekkers (hartig én zoet!) uit alle windstreken van de wereld. En Meneer zou Meneer niet zijn als hij je niet alle theorie achter deze verpletterend veelzijdige kooktechniek leert en tips geeft over hoe je zelf het beste uit je frituurpan (of wok) haalt.
Onze recensie
-
Het is altijd weer afwachten wat het volgende boek van Meneer Wateetons zal zijn. Eigenlijk zijn alle boeken een soort van experiment van de schrijver. Deze keer gaat het dus Over frituren. De lekkerste, meest logische en meest veelzijdige manier van eten bereiden, aldus Meneer Wateetons.
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!)
-
Het Geheim van Grace - Mariska Overman
-
De trailer van Voldemort: Origins of the Heir