De wens

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Voor Maggie Dawes was 1996 het jaar waarin alles veranderde. Op zestienjarige leeftijd werd ze weggestuurd om bij een tante te gaan wonen die ze nauwelijks kende, op een afgelegen eiland in North Carolina. Ze voelde zich eenzaam en ellendig, totdat haar tante haar voorstelde aan Bryce Trickett, een van de weinige andere tieners op het eiland. Bryce was behalve knap ook een leuke, oprechte jongen. Hij liet haar zien dat er genoeg was om van te houden in het winderige stranddorpje, zelfs buiten het hoogseizoen. En hij leerde haar fotograferen, een passie die ze de rest van haar leven zou behouden.

  Vijfentwintig jaar later is Maggie een gerenommeerde reisfotograaf die in New York City woont. Ze verdeelt haar tijd tussen het runnen van een succesvolle galerie en het fotograferen van afgelegen en iconische locaties over de hele wereld. Maar dit jaar is ze onverwacht thuis in de kerstvakantie, worstelend met een ontnuchterende medische diagnose. Ze wordt langzaam afhankelijker van haar jonge assistent en begint steeds meer op hem te leunen. Terwijl ze samen de laatste dagen van het jaar aftellen, begint Maggie hem het verhaal van een andere kerst te vertellen, tientallen jaren eerder – en van de liefde die haar leven voor altijd veranderde.

   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Maggie Dawes is een bekende fotograaf en woont in New York City. Ze verdeelt haar tijd tussen reizen het het runnen van haar eigen galerie. Deze kerst is ze echt onverwacht thuis. Maggie heeft melanoom stadium 4 en is stervende. Ze wordt steeds afhankelijker van haar nieuwe assistent Mark en Maggie vertelt hem steeds meer over haar verleden en over de liefde die haar leven voorgoed veranderde.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Zo wordt de herfst dragelijk!

 • 6 Erotische boeken aanraders

 • Vriendinnen!

Zoek in artikelen