Saint Tropez

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Als restauranteigenaar Sylvie in de vakantiethriller Saint Tropez van Kiki van Dijk beschuldigd wordt van corruptie, moet ze uitzoeken wie het op haar gemunt heeft. Voor fans van Suzanne Vermeer.
   

  In de thriller Saint Tropez van bestsellerauteur Kiki van Dijk reizen we af naar de zonnige, chique badplaats, waar Sylvie een populair restaurant runt. Het gaat haar voor de wind: ze krijgt een nieuw pand op een gewilde locatie en Netflix wil een documentaire over haar maken. Maar dan wordt ze plotseling verdacht van corruptie en komen er geheimen aan het licht die teruggaan tot de Parijse studentenopstand uit 1968. Als haar dochter plotseling verdwijnt, moet Sylvie uitzoeken wie het op haar gemunt heeft, voordat het te laat is...

  Kiki van Dijk dompelt je in deze nieuwe zomerthriller onder in het glamoureuze Saint Tropez, waar de zonnige glinstering overschaduwd wordt door duistere geheimen. Voor lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  In Saint-Tropez runt de Nederlands/Algerijn Sylvie een succesvol restaurant. Samen met haar man Hugo en tweelingdochters Lilou en Beau leidt ze dan ook een droomleven. Totdat de politie ineens voor de deur staat met een huiszoekingsbevel. Sylvie moet mee naar het bureau en wordt verdacht van witwaspraktijken, corruptie en het aannemen van steekpenningen. In een klap staat haar bekende naam en restaurant op het spel.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Gezocht: Vader met een kuiltje in zijn kin - Josien de Graaf & Con

 • Vind me: Rebelle 2 - Rian Sevenhuijsen

 • En toen kwam Frankie

Zoek in artikelen