Het perfecte huwelijk

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Je bent al jaren met haar getrouwd. Maar ken je haar echt?

    Christian en Leonora zouden gelukkig moeten zijn. Ze hebben een droomhuis met uitzicht op de fjorden en een zoon die gezond is verklaard na een lang ziekbed. Maar ze hebben ook geheimen. Rancune, eenzaamheid en onvervulde verlangens maken hun huwelijk kapot.

    Als Leonora haar man betrapt met een andere vrouw, stelt ze hem een ultimatum: hij verbreekt de affaire, of zij geeft hem aan bij de politie. Want Leonora weet hoe Christian de peperdure behandeling van hun zoon heeft betaald. Christian ziet nog maar één uitweg: hij moet van Leonora af. En dus stapt hij in zijn busje, rijdt naar haar vaste hardlooproute en rijdt haar dood. Maar als Christian trillend van schok thuiskomt, zit Leonora gewoon op de bank. Wie heeft hij zojuist aangereden? En wat gebeurt er als zijn vrouw erachter komt wat hij van plan was? Eén ding is duidelijk: niets kan hem voorbereiden op de hel die op het punt staat los te barsten.

     

Onze recensie

  • onze waardering

    Een droomhuis met uitzicht op een fjord. Een zoon die na een lange medische strijd eindelijk dingen kan doen die een normale tiener doet. Christian en Leonora hebben alles om gelukkig te zijn. Helaas verloor het koppel elkaar ergens onderweg en maken hun geheimen nu hun huwelijk langzaam maar zeker kapot. Als Leonora haar man betrapt tijdens een stomende vrijpartij met zijn minnares stelt ze hem voor een ultimatum: hij verbreekt de affaire of Leonora geeft hem aan bij de politie. Christian ziet daarop maar een uitweg: Leonora uit de weg ruimen.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Niemands meisje

  • Tuinen van Heligan: Een nieuw begin - Inez Corbi

  • Populaire boeken die in april 2023 verschijnen

Zoek in artikelen