De nieuwste new adult boeken aanraders

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van het genre New Adult. Dit genre kan gezien worden als de opvolger van Young Adult, de hoofdpersonages zijn in New Adult boeken namelijk tussen de 18 en 25 jaar oud. In New Adult boeken zit een goede dosis romantiek en sexy scènes. Maar er komen vaak ook wat heftigere thema's aan bod. Heb je al veel New Adult boeken gelezen en ben je op zoek naar nieuwe aanraders? Of ben je nieuw in dit genre en wil je weten welke New Adult boeken je niet mag missen? Lees dan snel verder!

new adult boeken

Het geheim - Elle Kennedy

Als je aan New Adult boeken denkt, dan denk je al snel aan Elle Kennedy! Deze geweldige auteur heeft al vele New Adult boeken geschreven. Haar Briar U-serie is een echte aanrader.

In Het geheim weet Brenna Jensen één ding zeker: ze wil nooit vallen voor Jake Connelly. Brenna's vader is namelijk coach van het hockeyteam van Briar U en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Jake is echter woest aantrekkelijk en wanneer Brenna zijn hulp nodig heeft voor haar stage slaat de vonk tussen hen toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

 

new adult boeken

Op slag verliefd - Meghan Quinn

Als je houdt van een sportromance dan zit je goed met Op slag verliefd! Niet alleen staat hier romantiek centraal, maar ook speelt honkbal een belangrijke rol.

Knox Gentry is een van de populairste honkbalspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig. Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek. Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

 

 

 

new adult boeken

Verovering - Kristen Callihan

Deze sexy new adult mag je zeker niet missen!

Anna Jones wil maar één ding: met goede cijfers haar diploma halen. Verliefd worden op Drew Baylor, de quarterback van het footballteam, is ze niet van plan. Drew mag dan wel belachelijk sexy en heel charmant zijn, hij staat altijd in de aandacht, en als hij volgend seizoen voor een team in de NFL gaat spelen zal dat alleen maar extremer worden. Dat lijkt Anna helemaal niks, dus meer dan scharrelen met strenge afspraken kan Drew vergeten. 
Drew is echter niet van plan om het daarbij te laten. Hij vindt alles leuk aan Anna: ze is slim, mooi en niet op haar mondje gevallen. Als footballspeler heeft hij geleerd om altijd te blijven vechten voor wat hij wil. En hij wil Anna. Dus moet hij een plan bedenken om Anna haar eigen regels te laten breken…

 

new adult boeken

Op het eerste gezicht - Melissa Brayden

Ben je op zoek naar een leuk, sexy, romantisch New Adult boek met LGBTQ+ hoofdpersonages? Dan is Op het eerste gezicht iets voor jou!

Brooklyn Campbell heeft een rotdag, totdat ze in een wijnbar een mysterieuze brunette ontmoet, met wie ze een ontzettend leuke avond heeft. Jessica Lennox staat aan het hoofd van een zeer succesvol reclamebureau en leeft voor haar werk. Maar als de charmante blondine die ze in een wijnbar heeft ontmoet haar concurrent voor een grote opdracht blijkt te zijn, wordt haar leven ineens een stuk ingewikkelder… en leuker.

 

 

 

new adult boeken

Begin again-serie - Mona Kasten

In de Begin Again-serie staat in elk deel een ander karakter centraal, maar in elk boek komen de hoofdpersonen weer terug. Ben je dus op zoek naar een leuke new adult-serie dan is Begin Again een aanrader! 

Allie Harper besluit om een nieuwe start te maken en verhuist met een nieuwe naam naar een nieuw stad. Ze heeft alleen nog geen plek om te wonen gevonden. Uiteindelijk trekt ze, na een moeizame kamerjacht, in bij badboy Kaden. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel. Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan de regels van Kaden kan houden.

new adult boeken

Gek van Clementine - Lex Martin

Gek van Clementine heeft diepgang, veel herkenbare situaties, humor én uiteraard steamy scènes. Kortom, alles wat je verwacht van een New Adult boek!

Clementine Avery is er wel aan gewend dat mensen denken dat ze bitchy en onbenaderbaar is. Nadat eerst haar hart is gebroken door haar vriendje en ze vervolgens heftig is gestalkt door een docent, staat ze nog steeds in survival mode. En dan verdwijnt er op de campus ook nog eens een jonge studente. Clementines belangrijkste regel om zich veilig te voelen: niet daten. Dat gaat haar makkelijk af.
Alles verandert wanneer ze erachter komt dat ze zich per ongeluk heeft ingeschreven voor het vak romantische fictie schrijven. Het vak dat ze eigenlijk wilde zit nu al vol, dus ze heeft geen keuze. Haar grootste probleem? Ze heeft geen enkele inspiratie om een romantisch verhaal te schrijven. Dan ontmoet ze de knappe Gavin Murphy. Hij is meer dan bereid om haar te helpen wat steamy inspiratie op te doen. Alleen om haar te helpen met haar opdracht, natuurlijk.

new adult boeken

Kom naar huis - Emma Anna

Ben je op zoek naar een sexy New Adult verhaal waarin ook serieuze onderwerpen aan bod komen? Dan is Kom naar huis het boek voor jou!

Hannah Mackenzie heeft net een moeilijke en gewelddadige relatie achter de rug. Maar nu ze haar droombaan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken gaat er een wereld voor haar open. Door haar vorige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.
Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

 

new adult boeken

Nu of nooit - J.A. Redmerski

In Nu of nooit is de mannelijke hoofdpersoon geen badboy, maar juist een echte gentleman en het verhaal speelt zich ook nog eens af op een roadtrip door Amerika. Heerlijk om even bij weg te dromen!

Camryn Bennett dacht dat ze haar leven op een rijtje had. Maar toen ging alles mis. Camryn is vastbesloten positief te blijven en door te bijten. Na een avond in een hippe club die een onverwachte wending neemt, besluit ze om alles achter te laten en opnieuw te beginnen.
Ze stapt in een bus, gewapend met alleen een telefoon en een tas met noodzakelijke spullen. Ze heeft geen idee wat ze eigenlijk zoekt – ze weet alleen dat ze zo ver mogelijk weg wil. Wat ze vindt is Andrew Parrish. Door Andrew ontdekt Camryn een hele andere kant van zichzelf, en hij maakt de roadtrip een stuk wilder en spannender. Maar net als Camryn is ook Andrew ergens voor op de vlucht. Zullen zijn geheimen ze dichter bij elkaar brengen, of alles kapotmaken wat ze hebben opgebouwd?

new adult boeken

Raak me. Niet. - Laura Kneidl

Raak me. Niet. heeft een heftig, meeslepend verhaal met geweldig personages en een prettige schrijfstijl. Het is het eerste deel van een duologie.

Het verhaal gaat over de 18-jarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

 

 

new adult boeken

Rood, wit & koningsblauw - Casey McQuiston

Rood, wit & koningsblauw bevat naast sexy scènes en romantiek ook ontzettend veel humor!

Alex is de zoon van de Amerikaanse president en het publiek is dankzij zijn knappe uiterlijk en charisma gek op hem. Alleen Alex ligt in de clinch met prins Henry van het Verenigd Koninkijk. Wanneer de tabloids daar lucht van krijgen worden Henry en Alex gedwongen om te doen alsof ze het hebben goed gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? 

 

 

 

Lees ook: 12 New Adults boeken

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • 12 x sexy New Adults boeken

  • 17 LGBTQ Young Adult boeken

  • 10 x de leukste New Adult boeken

  • 12 New Adults boeken

  • New Adult series Top 10

Zoek in artikelen