• onze waardering

Recensie: Harry Potter kleurboek voor volwassenen RECENSIE

Sinds een paar jaar zijn kleurboeken voor volwassenen erg hip. Er verschijnen regelmatig nieuwe varianten op de markt, zoals ook het Harry Potter kleurboek voor volwassenen. In het kleurboek staan prachtige kunstwerken uit de archieven van Warner Bros. Het boek geeft de mogelijkheid om de karakters van J.K. Rowling kleur te geven. Denk aan kleurplaten met Harry Potter, maar ook kleurplaten van de wapens van de vier afdelingen. Het is het perfecte kleurboek voor mensen die van Harry Potter houden.

De vormgeving van het kleurboek ziet er ten eerste al prachtig uit. Het kleurboek bevat een cover met onder andere de uil uit Harry Potter. De gouden details geven het boek wat meer kleur en elegantie. Door alleen al naar het boek te kijken krijg je een Harry Potter gevoel. De kleurplaten zelf zijn ook prachtig! Ze zijn tot in de details uitgewerkt. Sommige kleurplaten zijn moeilijker dan anderen. Dat zorgt voor de nodige uitdaging. Je bent een hele tijd zoet met een kleurplaat, maar dat maakt het extra leuk om daarna het resultaat te bewonderen. Helaas zijn de pagina's niet zo dik. Als je met stiften kleurt zie je het op de andere kant van de pagina, terwijl daar ook een kleurplaat op staat. Dat is vervelend, want op deze manier kun je niet fris beginnen aan de andere kleurplaat.

Wat een leuke toevoeging is, is dat op het einde van het Harry Potter kleurboek voor volwassenen afbeeldingen in kleur staan van de kleurplaten. Als je het moeilijk vindt om de kleuren te bepalen voor een kleurplaat, kun je daar even spieken. Daarnaast is het ook gewoon leuk om naar de afbeeldingen te kijken. Ik heb het nog niet eerder gezien bij een kleurboek voor volwassenen, dus daarvoor krijgt het boek pluspunten!

Het Harry Potter kleurboek voor volwassenen krijgt van mij 4 hartjes. Het kleurboek had van mij 5 hartjes kunnen krijgen als de pagina's wat dikker waren geweest, maar dat is helaas niet zo. Toch raad ik het kleurboek zeker aan voor mensen die van Harry Potter houden en die toe zijn aan wat ontspanning.

Harry Potter kleurboek voor volwassenen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het Harry Potter kleurboek voor volwassenen staat vol met prachtige kunstwerken uit de archieven van Warner Bros. Het geeft fans de kans om zelf de levendige decors en geliefde karakters uit de wereld van J.K. Rowling kleur te geven.

  De magische wereld van Harry Potter zit vol met stralende kleuren. Van de wapens van de vier afdelingen van Zweinstein tot de extravagante waren uit de Tovertweelings Topfopshop. Ontdek de gedetailleerde illustraties en ontwerpen die gebruikt zijn bij het maken van de Harry Potter films, de magische wezens, de iconische scènes en prachtige rekwisieten die gebruikt zijn tijdens de opnamen. Vul de wonderlijke lijntekeningen uit de wereld van de tovenaars met kleur, waaronder Zweinstein, Het Verboden Bos, Het Lokaal voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten en het onvergetelijke laatste gevecht tussen Harry en Voldemort. Het is uniek en interactief: Harry Potter kleurboek voor volwassenen is een perfect collecter's item voor alle fans van de blockbuster saga.

Meer info

Nieuwste artikelen

 • Luister nu gratis Vijftig Tinten Grijs exclusief op Storytel

 • 15 verwijderde scènes uit Harry Potter die we hadden willen zien

 • De Hillel Codex - Emile Schrijver

 • Recensie: Encanto

 • Recensie: Olaf presenteert 

Gerelateerde artikelen

 • Waarschijnlijk komt er een Obi-Wan Kenobi stand-alone film

 • Recensie: Praagse nachten

 • Recensie: In vrije val

Zoek in artikelen