Achter de schermen bij Chicklit.nl: januari

Werken op de redactie van Chicklit.nl is leuk. Heel leuk. Maar wat doen we nu allemaal precies? Naast het lezen van boeken, het schrijven van recensies, het up-to-date houden van de website en auteurs aan de tand voelen zijn we ook regelmatig te vinden bij events als boeklanceringen en persvoorstellingen van de nieuwste films. En soms pikken we ook een première mee. Genoeg leuks dus! Vandaar dat we het tijd vonden om een tipje van de sluier op te lichten en jullie mee te laten genieten achter de schermen van Chicklit.nl. Enjoy!

We begonnen het jaar 2014 meteen goed, met: nieuwe boeken! De kerstman bracht ons de nieuwe voorjaarsbrochures, waar we vervolgens wel een paar uurtjes zoet mee waren. Heerlijk om te zien welke boeken er het komende voorjaar allemaal staan te verschijnen. Benieuwd? We hebben een deel van onze Verwacht-pagina al geupdatet.
 
We mochten deze maand een nieuwe recensente aan ons team toevoegen. Haar naam is Tess. Wil je meer weten over waar Tess zich naast het lezen en schrijven voor Chicklit.nl zoal mee bezig houdt? Lees dan haar korte biografie.
 
Natuurlijk was Chicklit.nl deze maand ook weer bij een aantal persvoorstellingen aanwezig, namelijk bij die van het Drama Philomena, waarin een vrouw op zoek gaat naar haar lang verloren zoon, en de nieuwe Nederlandse Romantische Komedie Toscaanse Bruiloft.
 
Deze maand snuffelden we verder nog rond in de boekenkasten van auteurs Mel Wallis de Vries en Maren Stoffels en voelden we Lissa Price aan de tand, schrijfster van de boeken Starters en Enders.
 
Helaas was januari ook een maand van afscheid. Zo schreven zowel Kimberly als Melissa hun laatste columns voor de site en moesten we op de redactie afscheid nemen van stagiaire Simone. Gelukkig gaat ze ons niet helemaal verlaten, want ze blijft boeken voor ons recenseren. Joepie! Op haar laatste werkdag heeft ze ons heerlijk verwend met een lekker gebakje en leuke cadeautjes. Zelfs kantoorparkiet Pino werd niet vergeten!
 
We eindigden deze maand wat positiever, namelijk met de uitslag van de Boek van het Jaar 2013 verkiezing. Na het tellen van alle stemmen bleek Chantal van Gastel met haar boek Zwaar verguld! voor de derde keer de grote winnares te zijn. Daar was ze natuurlijk ontzettend blij mee en om dat duidelijk te maken en iedereen te bedanken die op haar boek gestemd heeft, maakte ze dit grappige filmpje:


 
Benieuwd naar wat februari voor ons in petto heeft? Stay tuned!

Nieuwste artikelen

  • Zij die achterbleef – Jean Kwok

  • Professor Prank - Jozua Douglas

  • De scheepsdochter - Anne Jacobs

  • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

  • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • Gezocht: recensenten

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • 12 x romantische boeken

Zoek in artikelen