Wat doet de cast van Gossip Girl nu?

X.O.X.O. Gossip Girl... Wat missen wij onze favoriete personages uit de Upper East Side. Hoe zou het zijn met Blair, Chuck en Serena? Wij zochten uit waar de Gossip Girl cast tegenwoordig mee bezig is. 
 

Serena van der Woodsen – Blake Lively

Zowel in het echte leven als in Gossip Girl is Blake Lively (1987) een echte it-girl. Wat Blake na Gossip Girl heeft gedaan? Heb je even? Ze heeft een eigen website, trouwde met Ryan Reynolds, ze kreeg drie dochters, speelde onder andere in The Age of Adaline, Savages, The Shallows en A Simple Favor én ze stond model voor onder andere L’Oreal en Gucci.

Bron: Warner Bros. Television, Lionsgate

Blair Waldorf – Leighton Meester

Blair was de queen van de Upper East Side. Na Gossip Girl speelde Leighton Meester (1986) in The Judge, Like sunday Like Rain, By the Gun en bracht ze haar album Heartstrings uit. In 2014 is de actrice getrouwd met Adam Brody en in 2015 beviel ze van een dochter. Van 2018 tot en met 2020 was Leighton Meester te zien in de tv-serie Single Parents.

Bron: Warner Bros. Television, ABC Studios

Dan Humphrey – Penn Badgley
Penn Badgley (1986) speelde Dan Humphrey aka lonely boy in Gossip Girl. Na Gossip Girl heeft de acteur zeker niet stil gezeten, want hij speelt de hoofdrol in een andere populaire serie namelijk You! Hij speelt hierin de rol van stalker Joe. Een heel andere rol dus dan in Gossip Girl! Ook was hij nog in de films Cymbeline en Parts per Billion te zien. Daarnaast is hij zanger van de band Mothxr.
Bron: Warner Bros. Television, Warner Horizon Television, Netflix
 
Chuck Bass – Ed Westwick

Ed Westwick (1987) heeft na Gossip Girl in een aantal films gespeeld zoals Romeo and Juliet en Chalet Girl. Ook was hij daarna te zien in de series Wicked City en White Gold. In 2020 was hij te zien in de oorlogsfilm Enemy Lines. Zijn rol als de rijke zakenman Chuck Bass blijft onze favoriet!

Bron: Warner Bros. Television, Fudge Park Productions
 
Nate Archibald – Chace Crawford
Was jij team Nate of team Chuck? Chace Crawford (1985) was na Gossip Girl te zien in What to Expect when Your When You’re Expecting en speelde een van de hoofdrollen in de serie Blood & Oil. Sinds 2019 is de acteur te zien in de serie The Boys.
Bron: Warner Bros. Television, Amazon Studios
 
Vanessa Abrams – Jessica Szhor
Vanessa was hopeloos verliefd op Dan Humphrey, maar toch is het nooit iets geworden tussen hen. Na Gossip Girl speelde Jessica Szhor (1985) in The Internship, Two Night Stand, een muziekvideo van Taylor Swift en in de serie Complications. Ook heeft ze een rol gescoord in Ted 2 en was ze in 21 afleveringen te zien van de serie The Orville.
Bron: Warner Bros. Television, 20th Century Fox Television
 
Jenny Humphrey – Taylor Momsen
Als je Jenny Humphrey vergelijkt met Taylor Momsen (1993) zie je geen enkele overeenkomst. Taylor staat bekend om haar heftige smokey eye look en haar weinig verhullende outfits. Tegenwoordig acteert Taylor niet meer, maar treedt ze op met haar band The Pretty Reckless.
Bron: Warner Bros. Television
 
Georgina Sparks – Michelle Trachtenberg
Georgina Sparks was een echte mean girl, maar stiekem vonden we haar karakter geweldig! Tegenwoordig horen we niet veel meer van Michelle Trachtenberg (1985). Ze heeft een bijrol in de serie Sleepy Hollow, was ze te zien in de kerstfilm The Christmas Gift en ze verzorgde de stem van Judy in de serie Human Kind Of .
Bron: Warner Bros. Television, Hybrid

Rufus Humphrey – Matthew Settle

Matthew Settle (1969) speelde Rufus Humphrey, de vader van Jenny en Dan. Na Gossip Girl heeft de acteur een paar kleine bijrolletjes gehad in films en series, maar geen grote rollen meer gespeeld.

Bron: Warner Bros. Television, Skylar Pictures

Lilly van der Woodsen – Kelly Rutherford 

Kelly Rutherford (1968) speelde in Gossip Girl de moeder van Serena en Eric en de adoptiemoeder van Chuck. Na Gossip Girl hebben we haar in verschillende projecten kunnen zien. Zo speelde ze in de serie Pretty Little Liars: The Perfectionists de rol van Claire Hotchkiss en in Dynasty de rol van Melissa Daniels. 
Bron: Warner Bros. Television, CBS Television Studios
 
Eric van der Woodsen – Connor Paolo
Eric van der Woodsen (1990) speelde de rol van Eric, het kleine broertje van Serena. Na Gossip Girl speelde hij tot 2013 mee in de serie Revenge. Daarna heeft hij in een paar kleine films meegespeelt en bijrollen gehad in onder andere Rush Hour.
Bron: Warner Bros. Television, ABC Studios
 

Nieuwste artikelen

  • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

  • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

  • De enige dochter - A.B. Yehoshua

  • Het Ultimatum - John Grisham

  • The farm table - Julius Roberts

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen