De 7 meest fantastische boek gerelateerde bruiloften

Taart, bloemen, ringen en liefde. Ja, ik wil! Op Instagram en Pinterest zoek je zo af en toe vast weleens naar de mooiste bruiloften, in de hoop dat ook jij op een dag de gelukkige bruid zal zijn. We're also guilty. Maar het kan nog beter dan dit! Want wat is er nou leuker dan een bruiloft met een boekenthema? Precies! Niet zo heel veel natuurlijk. Wij laten je daarom in dit artikel genieten van 7 geweldige boek gerelateerde bruiloften.

1. Deze bruiloft in de St. Paul Library is vast en zeker de bruiloft van je dromen. De geliefden hebben het op een simpele, maar classy manier gedecoreerd (aangezien het namelijk al op een prachtige locatie wordt gehouden). De wit met lichtroze kleuren en bloemen maken dat het geheel er verfijnd en vooral heel lief uitziet. Bij het zien van deze foto's wil je gewoon meteen in het huwelijksbootje stappen!

Bron: Style me pretty, Laura Ivanova

2. Op deze bruiloft in The George Peabody Library is echt niets aan te merken. Aan alles is gedacht: van de (natuurlijk fantastische) locatie tot de sokken van de bruidegom en zijn maatjes. Door deze bruiloft kun je zeker inspiratie op doen voor je eigen bruiloft. 

Bron: Muna Luchi Bridal, Judah Avenue

3. Deze vintage bruiloft is heerlijk fris, licht en doet je denken aan de lente. Oude elementen als de typemachine worden wat minder ‘oudbollig’ gemaakt door er bloemen bij te leggen. Wat ook heel leuk is: als bruidsauto hebben ze een oldtimer gekozen.

Bron: Wedding Chicks, Hunter Ryan

4. Een Harry Potter inspired wedding! Het speelt zich allemaal af in een bos waarbij ze alleen gebruik hebben gemaakt van groene, paarse en gouden kleurtinten. Deze kleuren komen overal in terug: de bekers, het programmaboekje en zelfs in de drankjes! Dit geeft je meteen het Zweinstein gevoel. Magic (and love) is in the air! Wil je meer inspiratie? Kijk ook even naar deze Harry Potter bruiloft. 

Bron: Green Wedding Shoes, Abby Grace

5. Deze bruiloft geeft je een 'old school' gevoel. Het is een beetje ouderwets, maar toch erg sfeervol. Overal zijn bladzijden uit boeken in verwerkt, zoals in de bruidstaart, het boeket en in de stoelen. Dit is geen standaard bruiloft, de bruid heeft namelijk geen typische ‘witte jurk’ aan en de bruidegom draagt geen pak. Alles om in de boekensfeer te blijven. Dit geeft een eigen tintje aan de bruiloft. Heel bijzonder!

Bron: Ruffledblog, Josh Mccullock

6. Over the top is deze bruiloft niet. Het boeken thema is duidelijk aanwezig, maar ze hebben het subtiel gehouden. Kleine details als de stropdas van bladzijden, de hoed van de bruidegom en de Frans ogende parapluutjes zorgen ervoor dat de ‘feeling’ er is. 

Bron: the Every Last Detail, Pepper Nix

7. De laatste bruiloft is een droom voor elk meisje dat van boeken houdt. Natuurlijk is deze bruiloft boek gerelateerd (daar gaat dit artikel immers over), maar er is ook nog eens heel veel roze! Lekker vrolijk en romantisch, het is net een sprookje.

Bron: Borrowed and Blue

Krijgen jullie ook al trouwkriebels?

Lees ook: 10 x de mooiste filmbruiloften

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze Harry Potter bruiloft is geweldig

  • Deze staat je echt béééééééldig…

  • Trots kwebbelende moeders...

  • April 2012: Daar komt de bruid

  • Mag ik je nummer even?*

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen