De beste Harry Potter bruiloft ideeën

After all this time? Always. Heb jij ook de liefde van je leven gevonden en zijn jullie allebei gek op Harry Potter? Of vind je het gewoon leuk om zo af en toe rond te snuffelen op Pinterest en Instgram naar de mooiste bruiloften, in de hoop dat ook jij op een dag de gelukkige bruid zal zijn? Hoe leuk zou het dan zijn om een Harry Potter gerelateerde bruiloft te organiseren! Stel het je voor: een Harry Potter bruidstaart, Harry Potter uitnodigingen en uiteraard kunnen de Harry Potter versieringen niet ontbreken! Droom jij van een perfecte Harry Potter bruiloft? Wij helpen je om die waar te maken met deze leuke Harry Potter bruiloft ideeën. Na het lezen van dit artikel krijg je meteen zin om de bruiloft te gaan plannen. Accio Harry Potter droombruiloft!

De uitnodiging

De bruiloft begint natuurlijk met het versturen van de uitnodigingen! En hoe leuk is het om de uitnodigingen in het teken van Harry Potter te versturen? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How about using a Harry Potter wand invite for your Harry Potter themed wedding ? ⚡️ #harrypotter #harrypotterwedding #harrypotterparty #harrypotterweddingcake #harrypotterfandom #weddingthemes #weddingphotography #weddingdecor #weddingdecoration #weddingdecorideas #hogwarts #hogwartsismyhome #fairylights #candlelit #harrypottertable #harrypottertablesetting #harrypotterweddingideas #harrypotterweddinginvitation #popxowedding #weddingdecor #weddingdesign #weddingbuzz #popxowedding #inspirationalweddings #potterheadwedding #fairylightsphotography #hp #fairylights #weddingdecoration #lighting #trending #potterhead #potterheadforever #potterheadforlife

Een bericht gedeeld door Kj (@kanishkajatania_) op

 

De bruidstaart

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een bruidstaart! En laat het maar aan de Harry Potter fans over om de prachtigste Harry Potter gerelateerde bruidstaarten te creëren, zoals op de voorbeelden hieronder: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did anybody else see this amazing Harry Potter wedding cake at @thenationalweddingshow by the talented @debbiegillespiecakedesign in Manchester? What did you think? #weddingcake #weddingcakedesign #harrypotter #harrypottertheme #harrypotterweddingcake #muggle #muggles #goldensnitch #jkrowling #wizardingworldofharrypotter #weddingphotographer #eventphotograhper #simonhowardphotography #events #eventmanagement #eventsmanagementservices #exhibition #harrypotterforever #harrypotterfandom #harrypotterbooks #harrypotternerd #harrypotterfans #cakeart #slytherin #gryffindor #instaharry #instahogwarts #hogwarts #potterwedding #maraudersmap

Een bericht gedeeld door Simon Howard (@simonhowardphotography) op

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doesn’t this #dobby wedding cake make you chuckle?? 😂😂😂 so cute! . . . 📸 @cosedahogwarts

Een bericht gedeeld door Muggle Style (@mugglestyle) op

De jurk

Eén van de meest belangrijke onderdelen van de bruiloft is misschien wel de bruidsjurk. En hoe leuk is het als ook de jurk in het teken staat van Harry Potter?

De trouwring

Uiteraard kan de trouwring niet ontbreken op de Harry Potter bruiloft. In plaats van een standaard doosje voor de ring, kan je er ook voor kiezen om dit te laten passen in het Harry Potter thema. Wat dacht je van een Gouden Snaai ringendoosje?

De tafelindeling

Als je al mooie Harry Potter uitnodigingen, een Harry Potter bruidstaart en een Harry Potter jurk hebt uitgezocht dan wil je natuurlijk dat de rest van de Harry Potter bruiloft er op de grote dag ook helemaal in Harry Potter sfeer bijstaat! Van tevoren heb je vast al bedacht waar iedereen moet komen te zitten, maar hoe leuk is het als je ook hier een Harry Potter touch aan kan toevoegen? Wat dacht je van een Ochtendprofeet die jou vertelt waar je moet gaan zitten? Of van een Sluipwegwijzer waarop staat waar iedereen moet gaan zitten?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Made for the best friends wedding day ❤️❤️❤️✨✨✨ @longblonde777 #weddings #harrypotter #prettystationery

Een bericht gedeeld door Dannica Brown 🌻 (@dannicacheriebrown) op

Versieringen

Als de gasten hebben bekeken waar ze kunnen gaan plaatsnemen wil je natuurlijk dat ook de zaal en tafels versierd zijn! Bekijk de onderstaande voorbeelden waarin iemand elke tafel heeft versierd in de kleuren van de Huizen van Zweinstein. Of je kan ervoor kiezen om zwevende kaarsen op te hangen, zodat het net lijkt alsof je je bruiloft in de Grote Zaal van Zweinstein viert.

 

Na het diner is het tijd voor de eerste dans. Deze dans doe je uiteraard op de themamuziek van de Harry Potter films, maar je kan ook nog een stapje verdergaan en een echte Harry Potter dansvloer creëren!

Gastenboek

Aan het eind van de avond gaat iedereen moe, maar voldaan weer naar huis. Maar voordat ze de deur uit gaan moeten ze uiteraard nog even een leuk berichtje achterlaten in het gastenboek. Ook dit kan geheel in stijl van Harry Potter, zodat jouw Harry Potter bruiloft op de perfecte manier afgesloten kan worden. Mischief Managed! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mauraders Map guest book signed by tiny foot prints. #harrypotterweddingideas

Een bericht gedeeld door The Blueberry Hill Stone Barn (@stonebarnokc) op

 

Bron: Warner Bros.

Lees ook: 10 x de mooiste filmbruiloften

Nieuwste artikelen

  • Boeken over magische scholen

  • Netflix maakt Frankenstein film met Guillermo Del Toro en sterrencast

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

Zoek in artikelen