Dit zijn de heerlijkste mannen uit Once Upon a Time

Ben jij ook nog steeds zo gek op de serie Once Upon a Time?  Ondanks dat die is afgelopen blijven wij ernaar kijken. En deze sprookjesachtige serie is niet alleen zo leuk vanwege het mooie verhaal. We zijn namelijk nog verliefder op de mannen die in deze serie spelen, en zouden met menig karakter wel een beschuitje willen eten. Of drie. Dit zijn de heerlijkste mannen uit Once Upon a Time!

We glijden van onze stoel af bij het zien van Captain Hook, worden warm van de altijd charmante Charming en zouden een moord doen voor een avondje met Robin Hood. Maar net zoals sprookjes, zal dat nooit de werkelijkheid worden en kunnen we avondjes uit met onze favoriete mannen uit Once Upon a Time wel vergeten. We zullen nooit een dansje doen in een baljurk met een hoffelijke (en verschrikkelijk knappe) prins, we zullen nooit op het schip terechtkomen van Captain Hook, en lastig gevallen worden door de Mad Hatter zit er ook niet in. Dat betekent dat we maar gewoon moeten kwijlen bij de heerlijke beelden van deze hotties. En om het nóg een stukje echter te maken (we dromen lekker verder) zit er ook wat bewegend beeld tussen. Daar worden we best blij van, toch?

Captain Hook

Zo'n fronsende blik willen wij wel krijgen, laat die vrolijke lach maar zitten. Dit is waar wij van smelten. Well done, Once Upon a Time, well done.

Bron: Giphy

Prince Charming

Hier hoeven we niet zoveel over te zeggen, toch? Ik bedoel, kijk die prachtige ogen. En hallo, die lach! Wij begrijpen zijn naam wel. 

Bron: Giphy

Robin Hood

Wij snappen wel waarom Regina voor hem is gevallen!

Bron: Giphy

Sheriff Graham

Hij heeft misschien geen fronsende wenkbrauwen, maar die ogen en die mond zijn toch echt onweerstaanbaar. En mogen we ook even door zijn haar woelen?

Bron: Giphy

Pinocchio

Wij zouden ook wel willen dat August Booth, oftewel Pinocchio, zo naar ons zou kijken!Bron: Giphy

Mad Hatter

Met die lach maakt de Mad Hatter ons gek. 

Bron: Giphy

Prince Phillip

We horen hem niet praten, maar kunnen dat heerlijke accent wel dromen!

Bron: Giphy

Merlin

Wij hadden bij Merlin een oude man verwacht met een baard van zo'n 2 meter lang. Absoluut geen hottie als deze. Keek 'ie naar ons maar zo...

Bron: Giphy

Knave of Hearts

Met zijn looks heeft de Knave of Hearts ons hart in ieder geval gestolen. 

Bron: Giphy

 

Welke heerlijke man uit Once Upon a Time vind jij het knapst?

Bronnen: Giphy

Lees ook: Waar is de Once Upon a Time cast nu?

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Series met de mooiste mannen

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen