De leukste Valentijnsdag afleveringen uit televisieseries

Vind jij het ook zo fijn om heerlijk op de bank weg te zwijmelen bij je favoriete film of serie? Helemaal met Valentijnsdag is het heerlijk om een romantische film op tv te kijken, maar eigenlijk houden wij er het hele jaar door wel van om even te zwijmelen voor de tv! Wist je dat er in veel leuke series ook speciale afleveringen rondom Valentijnsdag zijn gemaakt? Heb jij zin om de hele dag romantische afleveringen te bingen? Wij hebben de leukste Valentijnsdag afleveringen uit televisieseries voor je op een rijtje gezet!

Buffy The Vampire Slayer - Bewitched, Bothered, and Bewildered

We beginnen deze lijst met een aflevering van Buffy the Vampire Slayer die zich deels afspeelt tijdens Valentijnsdag. Tijdens een patrouille op een begraafplaats laat Xander aan Buffy de ketting zien die hij de volgende dag op Valentijnsdag aan Cordelia wil geven. Cordelia krijgt van haar vriendinnen te horen dat haar relatie met Xander het einde van haar populariteit betekent, dus wanneer Xander haar de ketting geeft, maakt ze het uit. Xander's hart is gebroken en hij dwingt Amy om een liefdesspreuk te maken voor Cordelia, zodat zij verliefd op Xander wordt en hij haar kan dumpen. Maar de spreuk gaat mis en elk meisje wordt verliefd op Xander behalve Cordelia...

Valentijnsdag afleveringenBron: 20th Century Fox Television

Gossip Girl - Crazy, Cupid, Love (seizoen 5)

Hello, Upper East Siders, ook in Gossip Girl draait er een aflevering rondom Valentijnsdag. In de aflevering Crazy, Cupid, Love, kan Blair het niet weerstaan om voor Cupido te spelen voor iemand van wie ze houdt. Ze probeert namelijk Dan en Serena weer bij elkaar te brengen. Georgina is vastbesloten om meer drama te creëren, dus besluit ze om onuitgenodigd op het Valentijnsdag feest van Nate op te duiken. Serena is in shock wanneer ze Blair en Dan ziet zoenen op het feest.

Valentijnsdag afleveringenBron: Giovanni Rufino, The CW Network

Orange is the New Black - You Also Have a Pizza

Ook in de gevangenis wordt Valentijnsdag gevierd! In de aflevering You Also Have a Pizza van Orange is the New Black houden de gevangenen een feest ter ere van Valentijnsdag. Ondertussen krijgt Piper bezoek van Larry die haar vraagt of ze zijn mol wil zijn. Ze accepteert zijn aanbod en ze maakt ook een deal met Healy om een krantenclub te beginnen. Red ontdekt ondertussen een rioolgat en valt terug op haar oude gewoontes.

Valentijnsdag afleveringenBron: Netflix

New Girl - Valentine’s Day 

In het eerste seizoen van de leuke serie New Girl worden we meteen getrakteerd op een leuke Valentijnsdag aflevering. Jess is namelijk voor het eerst single op Valentijnsdag en Cece, Schmidt en Jess gaan naar iemand op zoek met wie Jess het bed kan delen. Schmidt zegt dat hij vindt dat ze een 'one night stand' moet hebben met iemand die om haar geeft. Jess besluit daarop om naar Schmidts kamer te gaan, maar als ze daar aankomt ziet ze dat hij het bed deelt met Cece!

Valentijnsdag afleveringenBron: Greg Gayne/FOX

Friends - The One With The Candy Hearts

Ook Friends heeft uiteraard een aflevering die zich afspeelt rondom Valentijnsdag. Op Valentijnsdag heeft Ross voor het eerst sinds Carol een date met een mooie vrouw. Hij gaat met haar naar een restaurant, maar hier komt hij zijn ex Carol met haar nieuwe vrouw Susan tegen. Ondertussen heeft Joey een blind-date geregeld voor Chandler. Chandler's date blijkt Janice te zijn. De meiden zijn ondertussen bezig om oude foto's en herinneringen van hun oude vriendjes te verbranden.

Valentijnsdag afleveringenBron: Warner Bros. Television

How I Met Your Mother -  Desperation Day 

Deze aflevering van How I Met Your Mother speelt zich de dag voor Valentijnsdag af. Barney noemt dit ook wel 'Desperation Day' en hij gaat op zoek naar een nieuw 'slachtoffer' de avond voor Valentijnsdag. Ondertussen gaat Lily naar Minnesota om Marshall terug te halen, maar hij is er nog niet klaar voor om terug te gaan. 

Valentijnsdag afleveringenBron: 20th Century Fox Television, CBS

Glee -  Silly Love Songs 

Ook in Glee is er een aflevering die zich afspeelt tijdens Valentijnsdag. Op Valentijnsdag zet Finn een zogeheten 'kissing booth' op in een poging om Quinn te zoenen met het excuses om geld op te halen voor een goed doel. Ondertussen probeert Rachel juist een kus van Finn te stelen om ervoor te zorgen dat hun relatie weer wordt hersteld. Kurt heeft gevoelens vor Blaine, maar wanneer Blaine onthuld dat hij zich aangetrokken voelt tot een andere man, moet Kurt zijn gevoelens voor Blaine wel uiten. 

Valentijnsdag afleveringenBron: 20th Century Fox Television

Grey's Anatomy -  All You Need Is Love 

Het is Valentijnsdag en Lexie biedt aan om op Zola te passen, zodat Meredith en Derek een avondje voor zichzelf hebben. Ondertussen handigt Callie haar oppas taken over aan Mark, zodat ze Arizona kan verrassen met een romantische avond. In de ER is het druk. Alex behandelt een 10-jarig meisje dat een heftige allergische reactie op pinda's heeft gekregen nadat ze de chocolaatjes van haar vriendje heeft opgegeten die ze had gekregen voor Valentijnsdag.

Valentijnsdag afleveringenBron: Richard Cartwright, ABC Studios

Supernatural -  My Bloody Valentine

Een paar dagen voor Valentijnsdag beginnen een aantal dorpelingen elkaar te vermoorden uit naam van liefde. Sam en Dean doen onderzoek naar de moorden en roepen Castiel op om hen te helpen. Castiel vertelt hen dat Cupid achter de aanvallen zit en de drie gaan naar hem op zoek. Wanneer ze Cupid hebben gevonden, vertelt Cupid hen dat hij onschuldig is. Ze komen er vervolgens achter dat Famine, een van de Four Horseman van de Apocalypse is gearriveerd in het stadje...

Valentijnsdag afleveringenBron: Jack Rowand, Warner Bros. Television

Gilmore Girls - A Vineyard Valentine 

We sluiten de lijst af met de serie Gilmore Girls! Ook deze heerlijke serie wijdde een aflevering aan Valentijnsdag. In de aflevering A Vineyard Valentine vragen Rory en Logan aan Lorelai en Luke om samen Valentijnsdag te vieren. Ze gaan een weekend naar het huis van de Huntzberger's. Lorelai raakt tijdens het weekend geïrriteerd door Luke omdat Luke duidelijk zijn minachting voor Logan laat blijken. Ondertussen heeft Logan een confrontatie met zijn vader...

Valentijnsdag afleveringen                   Valentijnsdag afleveringen                   Valentijnsdag afleveringen                   Valentijnsdag afleveringen                   Valentijnsdag afleveringen                   Valentijnsdag afleveringen                   Valentijnsdag afleveringen                   Valentijnsdag afleveringenBron: Warner Bros. Television.

 

Bron: Vulture, IMDB.

Lees ook: De 18 leukste sitcoms op een rijtje

Nieuwste artikelen

 • Iets te verbergen - Elizabeth George

 • Woorden zeggen nietss - Seren J. Smedts

 • De perfecte leugen - Jo Spain

 • Deze series en films hebben wereldwijd het langst op nummer 1 gestaan op Netflix

 • De 10 beste BBQ boeken

Gerelateerde artikelen

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Co-acteurs die elkaar haten

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

Zoek in artikelen