The Office feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

We moeten de hilarische sitcom The Office helaas al sinds 2013 missen, maar gelukkig kunnen we de afleveringen keer op keer kijken en elke keer worden ze stiekem nóg leuker! Maar tijdens de opnames van The Office zijn er ook heel veel leuke en bijzondere dingen gebeurd. Wist je bijvoorbeeld dat de rol van Phyllis speciaal voor Phyllis Smith gecreëerd was? Of dat de kus tussen Michael en Oscar geïmproviseerd was? Wij hebben de leukste The Office feiten voor jullie uitgezocht!

Eigenlijk zou Bob Odenkirk (die je mogelijk kent van de serie Better Call Saul en Breaking Bad waarin hij de rol van Saul Goodman speelt) de rol van Michael Scott gaan spelen, omdat Steve Carell gecast was in een serie genaamd Come to Papa. Helaas (of moeten we misschien zeggen gelukkig) werd Come to Papa na vier afleveringen gecanceld, waardoor Steve Carell toch de rol van Michael Scott kon spelen.

De temperatuur op de set mocht niet hoger zijn dan 64 graden Fahrenheit (Dat is omgerekend ongeveer 17 graden Celcius). Dit was omdat Steve Carell erg last had van zweetklieren en dus al snel begon te zweten! Hierdoor konden de opnames worden verpest.

De kus tussen Michael en Oscar in de eerste aflevering van seizoen 3 was geïmproviseerd door Steve Carell (Michael). De geschrokken reacties van de cast op de kus was dus niet geacteerd!

Bron: Giphy

Phyllis Smith was eigenlijk een casting compagnon voor de serie. Ze las de tekst op samen met vele castleden tijdens hun audities. De producers vonden haar echter zo goed, dat ze speciaal voor haar een rol hebben gecreëerd! Dat is uiteindelijk de rol van Phyllis Vance geworden.

John Krasinki (Jim Halpert) heeft een deel van de openingsscène gefilmd tijdens zijn reis naar Scranton in Pennsylvania. 

Steve Carell is getrouwd met Nancy Ellen Carell. Nancy heeft in verschillende afleveringen de rol van Carol Stills gespeeld.

Bron: Giphy

De cast en crew hebben veel meer scènes geschreven en gespeeld dan ze eigenlijk nodig hadden. Zo veel zelfs, dat de afleveringen eigenlijk twee keer zo lang hadden kunnen duren! 

Ten tijde van seizoen 4 was Angela Kinsey (Angela Martin) zwanger. Maar haar karakter was op dat moment niet zwanger. Daarom zien we haar gedurende het seizoen haar buik verbergen door middel van handtassen en andere voorwerpen. 

In seizoen 3 draagt John Krasinki een pruik. Hij filmde toen namelijk ook de film Leatherheads waarvoor hij zijn hoofd moest scheren. Gelukkig is de pruik bijna niemand opgevallen!

Bron: Giphy

De kus tussen Jim en Pam was John Krasinski's eerste acteerkus ooit. 

De scène waarin Jim Pam ten huwelijk vraagt is de duurste scène die is gefilmd voor The Office. In totaal kostte het $250.000, aangezien ze een hele set moesten nabouwen. Volgens de producers was het 'de duurste en meest uitgebreide scène die ze voor de serie hebben gedaan'. 

Tijdens het filmen van de aflevering Beach Games (aflevering 23 van seizoen 3) schopte Rainn Wilson (Dwight Schrute) per ongeluk zand in de ogen van Leslie David Baker (Stanley Hudson). Het was zo erg dat hij naar het ziekenhuis werd gebracht omdat er hierdoor een kras op zijn hoornvlies was ontstaan. In het ziekenhuis werd zijn oog schoon gemaakt.

Bron: Giphy

Tijdens het eerste seizoen van de serie werd er aan de acteurs gevraagd om zelf wat papierwerk mee naar de set te nemen. De computers werkten toen nog niet en als de acteurs als achtergrondfiguranten aanwezig moesten zijn, moest het wel lijken of ze echt aan het werk waren. Later kregen de acteurs echte computers met internet, waardoor ze het nieuws konden lezen of elkaar chatberichten konden sturen.

De serie zou eigenlijk The American Workplace gaan heten, maar later is dat veranderd naar The Office. De documentaire die in het laatste seizoen wordt gemaakt heet The Office: An American Workplace, als eerbetoon aan de originele titel van de serie.

Na het lezen van deze leuke feitjes kunnen wij niet wachten om The Office weer te gaan kijken. Wij zetten alvast de popcorn klaar!

Bron: Giphy

Bron: Buzzfeed, Insider.

Lees ook: De 18 leukste sitcoms op een rijtje

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • Friends fouten die je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen

  • Friends Cast Toen en Nu

  • Als Rachel Green Instagram zou hebben

  • Recensie: The big short

  • De Modern Family cast toen en nu

Zoek in artikelen