Hollywoodsterren die steeds knapper worden

Aantrekkelijk, succesvol en beroemd: wat wil je nog meer? Het oog wil ook wat, dus een knappe man op het witte doek is geen verkeerd idee. Maar hoe komt het nou dat Hollywoodacteurs steeds knapper lijken te worden naarmate ze ouder worden? Of lijkt dat maar zo?  Hoe dan ook, voor deze onderstaande Hollywoodhunks geldt dat zeer zeker. Kijk en geniet!

George Clooney

Ver bovenaan staat, hoe kan het ook anders, George Clooney. Hoewel de beste man inmiddels een erg gelukkig gezinnetje heeft, werd hij lange tijd als een van de meest begeerlijke vrijgezellen van Hollywood gezien. En ondanks dat we nu geen kans meer bij hem maken, blijft hij met stip op de eerste plaats staan als het gaat om knap ouder worden! Wij zwijmelen nog even door...

Bron: Fox Searchlight Pictures/Universal Television

Bradley Cooper

Deze acteur, die we onder andere kennen van A Star is Born en The Hangover zag er altijd al goed uit, maar nu hij inmiddels richting de 50 gaat, wordt hij er alleen maar knapper op. Die ogen... zucht.

Bron: Relativity Media/Eureka Pictures

Ryan Gosling

Inmiddels is deze 40-jarige hunk al jarenlang gelukkig met actrice Eva Mendes, maar wij weten zijn films wel te vinden! Wat dacht je van de film La La Land, waar hij ook nog eens een Golden Globe voor kreeg?

Bron: Summit Entertainment/Renaissance Pictures

Justin Timberlake

Met zijn schattige krullen van vroeger zag hij er toch heel anders uit dan tegenwoordig. In positieve zin! En hoewel hij al jarenlang gelukkig is met actrice Jessica Biel, dromen wij gewoon nog even verder van deze muzikale knapperd.

Bron: Wikipedia/East News

Jude Law

Volgens ons heeft Jude Law nooit prolemen gehad met zijn uiterlijk. Maar de laatste jaren ziet hij er wel erg goed uit! Wat dacht je van zijn rol in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald of als Sherlock Holmes?

Bron: Gravier Productions/Forward Pass

Javier Bardem

Met zijn donkere (of inmiddels grijze) haren, bruine ogen en zwoele blik doet deze Spaanse acteur alle harten sneller kloppen... Meer hoeven we niet te zeggen, toch?

Bron: MK2 Films/El Mar Pictures

Leonardo DiCaprio

Wat valt er hier nu nog over te zeggen? Zucht, zwijmel, zucht...

Bron: Warner Bros./Paramount Pictures

Brad Pitt

Ook Bratt Pitt is zo'n man die niks te klagen heeft over zijn jongere jaren. Maar hij wordt hoe ouder, hoe sexyer!

Bron: Columbia Pictures/East News

Tom Hardy

Deze Britse auteur, die we kennen van onder andere The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road, Venom en The Revenant, zag er vroeger misschien wat sulliger, maar schattig uit. Tegenwoordig houden wij onze ogen zeker op hem gericht! En schattig ziet hij er nog steeds wel een beetje uit.

Bron: Warner Bros./Tin Pan Films

Keanu Reeves

Deze inmiddels 57-jarige (!) acteur is zeer goed opgedroogd! Zelfs met dat lange haar, die donkere ogen en dat stoere baardje... Wij weten het wel!

Bron: Village Roadshow Pictures/Columbia Pictures

 

Bron: Brightside

Lees ook: Lord of the Rings cast toen en nu

Nieuwste artikelen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

  • Ochtendgloren - Corina Bomann

  • Nora schrijft haar eigen verhaal – Annabel Monaghan

Gerelateerde artikelen

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Dit zijn de laagst scorende films ooit

  • Je kan Stars Hollow uit Gilmore Girls bezoeken

  • Deze acteurs werden ontslagen op de set

  • Mooie Movie Mannen part I

Zoek in artikelen