Deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv

Actrices hebben het soms zwaar te verduren met hun beroep: er wordt altijd naar ze gekeken en ze kunnen zich weinig foutjes veroorloven in hun persoonlijke leven. Wanneer ze zwanger worden, wordt er vaak gekozen om dit te verhullen in hun rollen. Hier zijn heel veel voorbeelden van, zoals Gal Gadot in haar rol als Wonder Woman of Courtney Cox als Monica in Friends. Soms wordt er gekozen voor een andere aanpak: deze actrices verborgen hun zwangerschap niet op tv.

Lisa Kudrow in Friends

Phoebe Buffay, wie kent haar niet? In seizoen 4 van Friends biedt Phoebe aan om draagmoeder te zijn voor het kind van haar broer Frank en zijn vrouw. In het echt was Lisa Kudrow ook zwanger, maar toch moest ze extra vulling dragen voor de opnames. Dit kwam doordat haar personage zwanger was van een drieling, terwijl Lisa slechts één kind kreeg. 

Bron: Warner Bros.
 

Ginnifer Goodwin in Once Upon a Time

Ginnifer Goodwin speelde Sneeuwwitje in de sprookjes serie Once Upon a Time. De fans konden hun geluk niet op toen zij en haar Prince Charming (acteur Josh Dallas) in het echt ook verliefd werden. De kers op de taart? De twee raakten zwanger, en de schrijvers van de show besloten dit in het verhaal te verwerken! Dit was echter eenmalig, want toen de actrice in seizoen 5 opnieuw zwanger raakte, werd dit wel verhuld.

Bron: ABC Signature

Alyson Hannigan in How I Met Your Mother

Ook Alyson Hannigan is tijdens de opnames van de show waar ze aan werkte tweemaal zwanger geworden. De eerste zwangerschap was niet zichtbaar, maar toen Alyson opnieuw zwanger werd, besloten de schrijvers ook Lily Aldrin zwanger te maken. 

Bron: 20th Century Fox

Cynthia Nixon in Sex and the City

Miranda raakt zwanger in Sex and the City. Dit is geen toeval en het is ook niet verzonnen om de serie interessanter te maken: Cynthia Nixon was echt zwanger. Ook Sarah Jessica Parker is zwanger geweest tijdens de opnames, maar haar zwangerschap werd niet verwerkt in het verhaal.

Bron: HBO

Julia Roberts in Ocean's Twelve

Ondanks dat de film geen groot succes was, was Julia Roberts’ zwangerschap dat wel. In de film deed ze slechts alsof ze zwanger was, maar IRL verwachtte Julia een tweeling! Beide kinderen werden gezond geboren na de opnames.

Bron: Warner Bros.

Kiera Knightley in Everest

Tijdens de opnames van Everest wist de crew niet eens dat Kiera Knightley zwanger was. Omdat haar personage ook zwanger was, viel het niet op. 

Bron: RVK Studios

Marcia Cross in Desperate Housewives

Marcia Cross was bijna 45 jaar oud toen ze erachter kwam dat ze in verwachting was. Van een tweeling! Haar personage in de serie Desperate Housewives werd ook zwanger geschreven zodat haar babybump niet verstopt hoefde te worden.

Bron: Touchstone Television

Emily Deschanel in Bones

Emily Deschanel is de echte geluksvogel uit deze lijst: tijdens Bones werd zij twee keer zwanger en beide zwangerschappen werden in de show verwerkt. 

Bron: 20th Century Fox

Chelsea Peretti in Brooklyn Nine-Nine

Gina, een van de meest spraakmakende personages van Brooklyn Nine-Nine, raakt zwanger in seizoen 4. In het echt was zij ook zwanger. Chelsea Perettiv speelt Gina, een karakter vol mysterieuze uitspraken en dubieuze daden. Het is dan ook leuk gedaan dat de makers van de show er een soort raadsel van maken voor de kijkers: wie is de vader van Gina’s kind?

Bron: Fremulon

Candice King in The Vampire Diaries

Ondanks dat Caroline een vampier is en deze eigenlijk niet zwanger kunnen worden, hebben de makers van The Vampire Diaries toch de zwangerschap van Candice King weten te verwerken in de serie.

Bron: CBS Television Studios

 

Wist jij dat deze actrices ook echt zwanger waren? Of dacht jij dat dit gewoon onderdeel was van de show?

Lees ook: Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

Nieuwste artikelen

  • 13 dingen die alle book lovers graag zouden willen horen

  • 11 keer beroemde ouders met beroemde kinderen

  • Column van de "eerlijke" recensie: Recensie Archer's Voice

  • Onze aanraders voor Netflix in juni

  • 21 Engelse boeken gebaseerd op een sprookje

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • What to Expect When You’re Expecting (DVD)

  • Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

  • Zwangerschapsboeken die je moet lezen

  • Winnen!!! DVD What To Expect When You're Expecting!

Zoek in artikelen