De knapste mannen in Netflix Orginal series

We houden er van om naar een goede Netflix serie te kijken. De verhaallijn, de grappen, de knappe mannen... Oké, vooral de knappe mannen. Het oog wil tenslotte ook wat! Netflix begrijpt dit als geen ander en trakteert ons regelmatig op de knapste mannen in Original series. Daar zijn wij heel erg blij mee! In dit artikel zie je de knapste mannen in Netflix Original series. We hebben hierbij wel gekozen voor mannen en niet voor jongeren of jongvolwassenen uit series als Élite en Riverdale.

 

Henry Cavill in The Witcher

Henry Cavill als Geralt van Rivia is echt geen straf om naar te kijken! De Hekser reist rond om monsters uit te roeien, geld te verdienen en de harten van vrouwen te veroveren. Helaas is zijn hart al gestolen, maar we kijken alsnog met liefde naar Geralt!

Bron: Netflix

Lucas Bravo in Emily in Paris

Wist jij dat Lucas Bravo naast acteur ook model is? Precies, dat verbaasd waarschijnlijk niemand. De acteur ziet er goed uit, kan acteren en ook nog eens koken! Dan bedoelen we niet in Emily in Paris: Bravo is een aantal jaar chefkok geweest!

Bron: Netflix

Lucien Laviscount in Emily in Paris

De Britse Alfie pakt Emily helemaal in met zijn accent, zijn glimlach en de rest van hem. Kom op, dat kunnen we haar toch zeker niet kwalijk nemen? Lucien Laviscount is een ontzettend knappe man, waar we nog veel van hopen te zien.

Bron: Netflix

Regé‑Jean Page in Bridgerton

Regé‑Jean Page wordt toch wel gezien als de hunk van Bridgerton! De Duke of Hastings wordt door alle dames in de ton nagekeken en wij begrijpen ze maar al te goed. Deze man is ontzettend knap en het is onmogelijk om niet even goed te kijken als hij voor je neus (of op repeat op je tv) verschijnt.

Bron: Netflix

Jonathan Bailey in Bridgerton

Jonathan Bailey speelt de rol van Anthony Bridgerton. Voor iedereen die hem wel ziet zitten is er bijzonder goed nieuws: het tweede seizoen van de populaire Netflix serie zal over hem en zijn liefdesleven gaan! Wat vervelend voor ons!

Bron: Netflix

Luke Thompson in Bridgerton

Nog eentje dan! Op het eerste gezicht zijn er misschien een aantal mannen uit Bridgerton die eerder de aandacht trekken, maar die lach van Luke Thompson! Daar smelt je toch stiekem ook wel een beetje van, of niet soms?

Bron: Netflix

Tom Ellis in Lucifer

Tom Ellis speelt letterlijk de duivel, maar wie had gedacht dat de duivel zo verrekte aantrekkelijk zou zijn? Lucifer is dan misschien niet echt de juiste man om op te vallen, maar voor Chloë Decker liep het ook goed af, dus wij dromen lekker verder!

Bron: Netflix

Ben Barnes in Shadow and Bone

Bad guys hoeven niet per se onaantrekkelijk te zijn en dat bewijst Ben Barnes maar weer met zijn rol als Generaal Kirigan in Shadow and Bone. Een man die zo charmant is kan haast geen kwaad in de zin hebben, toch? Oké, dat is dus niet waar. Maar kijken mag!

Bron: Netflix

Cillian Murphy in Peaky Blinders

Ook weer niet het meest vriendelijke personage, maar voor zijn familie heeft hij alles over. Wat is er nou beter dan een man die om zijn familie geeft? Als hij er dan ook nog uit ziet als Cillian Murphy hebben wij echt niets te klagen.

Bron: Netflix

Penn Badgley in You

De hele intense stare moet wel je ding zijn, maar als dat zo is ben je bij Penn Badgley aan het goede adres. Ondanks dat we die niet zo vaak zien, heeft hij ook een heel charmante glimlach. Het is niet voor niets dat hij die nietsvermoedende vrouwen aantrekt. 

Bron: Netflix

Adam Demos in Sex/Life

Brad Simon is de ex van Billie die ineens haar perfecte leven weer in komt lopen in Sex/Life. Zijn sex appeal is te veel voor haar en ondanks dat ze gelukkig getrouwd is, valt ze toch weer voor hem. Eerlijk: kunnen we het haar echt kwalijk nemen - afgezien van het feit dat ze haar man bedriegt, natuurlijk...

Bron: Netflix

Omar Sy in Lupin

De Franse serie Lupin is interessant en vermakelijk en de kijkcijfers zijn hoog. Dit komt doordat het een goede serie is, maar de looks van hoofdrolspeler Omar Sy spelen hier misschien ook een kleine rol in. Voor ons vrouwen, tenminste.

Bron: Netflix

Jonathan Groff in Mindhunter

Jonathan Groff is een heel charmante man en naar hem kijken in Mindhunter is zeker geen straf. Het feit dat hij goed kan acteren is natuurlijk heel belangrijk, maar zeg nou zelf. Als je naar hem kijkt wordt je toch stiekem een beetje blij?

Bron: Netflix

Jason Momoa in Frontier

De enige echte Jason Momoa zal voor ons altijd Khal Drogo zijn, maar de acteur heeft ook veel andere grote rollen in de wacht gesleept. Zo is hij in de Netflix Original serie Frontier te zien, en daar zijn wij als kijkers echt niet ontevreden over! 

Bron: Netflix

Will Yun Lee in Altered Carbon

We kunnen niet ontkennen dat deze acteur een bepaalde aantrekkingskracht heeft op (vrouwelijke) kijkers. Hij is niet zoveel te zien als we zouden willen in de serie Altered Carbon, omdat hij in het lichaam van een ander zit (namelijk in seizoen 1 Joel Kinnaman en in seizoen 2 in dat van Anthony Mackie). We zien Yun Lee gelukkig wel in flashbacks!

Bron: Netflix

Martin Henderson in Virgin River

Een oudere man hoeft zeker niet te betekenen dat hij minder aantrekkelijk is, dat bewijst Martin Henderson (Jack) uit Virgin River. De charismatische man heeft veel vrouwelijke fans en dat is echt niet alleen door de manier waarop hij acteert!

Bron: Netflix

Michiel Huisman in The Haunting of Hill House

We sluiten af met een knappe man van eigen bodem: Michiel Huisman. De Nederlander heeft een naam voor zichzelf gemaakt in Amerika, wat een hele prestatie. Zijn uiterlijk heeft hem daar zeker niet bij gehinderd, al zeggen we zeker niet dat hij alleen maar een knappe kop heeft. Talent heeft de man ook!

Bron: Netflix

 

Bron: Netflix

Lees ook: De beste romantische komedies van 2021

Nieuwste artikelen

  • De 6 mooiste boekenwinkels van Nederland

  • Wauw: deze kinderen uit films zijn goed opgedroogd! 

  • 13 dingen die alle book lovers graag zouden willen horen

  • 11 keer beroemde ouders met beroemde kinderen

  • Column van de "eerlijke" recensie: Recensie Archer's Voice

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • 10 redenen waarom Ben Barnes een lekker ding is

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen