Ruth & Alex

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Oscarwinnaars Morgan Freeman en Diane Keaton spelen in dit humoristische drama een gepensioneerd koppel in New York dat moeite heeft om hun appartement te verkopen.

  Een appartement vijf hoog in Brooklyn was het enige wat ze zich konden veroorloven toen ze jong trouwden, en ze zijn er nooit weggegaan. Maar inmiddels moeten ze toegeven dat een lift eigenlijk geen luxe meer is. De trappen én hun leeftijd worden immers niet lager. Ze zetten het appartement te koop en hun nichtje, makelaar Lily (Cynthia Nixon), belooft ze alvast een miljoen.

  Maar hoe dichter Ruth en Alex bij een deal komen, hoe meer herinneringen hun huisje oproept en de melancholie toeslaat. Gaat iemand ooit betalen wat het hen waard is?

 • Extra Informatie:

  Bekijk de trailer hier:

   

   

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Ruth (Diane Keaton) & Alex (Morgan Freeman) wonen al veertig jaar in hun appartement op vijf hoog in Brooklyn. Nu het gepensioneerde stel een dagje ouder wordt, beseffen zij zich dat een lift geen luxe meer is. Ze zetten hun geliefde appartement te koop. Makelaar en tevens nichtje Lilly (Cynthia Nixon) belooft ze alvast een miljoen. Waar Brooklyn vroeger een plek was voor New Yorkers die zich geen appartement in Manhattan konden veroorloven, is het nu een stad geworden voor échte hipsters. Koffietentjes, biologische supermarkten en smoothiebars schieten als paddenstoelen uit de grond. Hoe dichter Ruth & Alex bij een deal komen, hoe meer herinneringen hun appartement oproept. Zullen zij ooit nog een plek vinden met zo’n mooi uitzicht op de enige echte Brooklyn…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • The Big Wedding (BIOS)

Zoek in artikelen