Mannenharten 2

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Er is veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje.

  Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan.

  Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels (Fabian Jansen), die ... besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien.

  En dan is er nog de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet), die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

 • Extra Informatie:

   

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Je weet pas wat je mist als je het kwijt bent… dat gezegde is beslist van toepassing op reclameman Tim (Daan Schuurmans) in deze film. Hij wil niets liever dan terug naar hoe het vroeger was, en zet zijn rol zó neer dat je als kijker helemaal met hem meeleeft. Ook Wouter (Jeroen Spitzenberger) heeft het moeilijk: hij moet zijn aandacht verdelen tussen zijn kind en zijn vrouw, die heel hard werkt aan een boek en hem daardoor nauwelijks meer ziet staan. Dan hebben we nog player Dennis (Barry Atsma) die eindelijk toe is aan vastigheid en verliefd wordt. Helaas voor hem staat de dame in kwestie niet te trappelen. Tussen dit alles door stuntelt pechvogel Niels (Fabian Jansen) net als in deel 1, vrolijk verder. En laten we vooral ook de nieuwkomer niet vergeten: Younes (Mingus Dagelet…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Film top 6: januari 2016

Zoek in artikelen