Allemaal Familie

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Bob (Bob de Moor) en Greta (Gilda De Bal) staan op het punt om eindelijk van hun oude dag te kunnen gaan genieten. Ze hebben twee succesvolle zonen grootgebracht; Steve (Steve Geerts), een succesvol regisseur en Carl (Bill Barberis), een beloftevolle kok. Hun schoondochter Billie (Nathalie Meskens) heeft net een bestseller geschreven en staat op het punt om aan kinderen te beginnen met Steve. En schoonzoon Rik (Wouter Hendrickx) neemt na de dood van hun dochter de opvoeding van hun twee oogappels van kleinkinderen voor zijn rekening.
  Maar als Steve onvruchtbaar blijkt te zijn, Carl ontslagen wordt, Bob en Greta het over een andere boeg besluiten te gooien en Rik zijn overleden vrouw niet kan loslaten, realiseren ze zich allen dat geluk niet altijd een bestemming is in het leven, maar soms slechts een momentopname.
  Ze moeten onder ogen zien dat je hart en je verstand misschien wel familie van elkaar zijn, maar daarom nog niet altijd met elkaar overeenkomen.

 • Extra Informatie:

  Bekijk de trailer:

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Allemaal familie gaat over familie De Jaegher. Iedereen staat op het punt belangrijke beslissingen te nemen in hun leven. Billie en Steve willen een kind maar zijn ook druk met hun carrière. Carl is vooral bezig met geen verantwoordelijkheid nemen. Zwager Rik rouwt nog om zijn overleden vrouw maar durft voorzichtig vooruit te kijken. Ouders Bob en Greta staan op het punt uit elkaar te gaan na 40 jaar huwelijk. De film Allemaal familie is een remake van de Nederlandse film Alles is familie. Het verhaal is dan ook grotendeels hetzelfde. Dit maakt de film aan de ene kant nog voorspelbaarder dan een romantische comedy al is, maar aan de andere kant is het zo'n goed verhaal dat het ook niet uitmaakt. Het risico van een remake van een populaire film als Alles is familie is dat het alleen maar...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De kookclub

 • De vuurtoren van Connemara

 • Er is een 'Hitchhiker's Guide to the Galaxy' tv-serie in de maak

Zoek in artikelen