Ted & Het Geheim Van Koning Midas

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

  De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden... Maar ook nieuwe vijanden!

  Ted en het geheim van koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlandse versie stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted).

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Ted en het geheim van koning Midas Ted en het geheim van koning Midas is de tweede animatiefilm over bouwvakker Ted die ervan droomt om een archeoloog te worden. In deze film woont Ted een presentatie bij van zijn vriendin Sara, die een echte archeoloog is en op wie hij stiekem verliefd is. Sara heeft een stuk papyrus ontdekt waarop belangrijke informatie staat over een ketting van Midas. Deze ketting, zo blijkt, kan ervoor zorgen dat degene die de ketting draagt alles wat hij aanraakt in goud veranderd! Echter is Sara niet de enige die deze ketting wilt vinden. Een gemene schurk verstoort de presentatie, steelt de papyrus en ontvoert Sara! Ted twijfelt geen moment en zet de achtervolging in om Sara te redden en de ketting als eerste te vinden. Ted en het geheim van koning...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: #Selfie

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

Zoek in artikelen