Shazam!

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Na een ritje in de metro ontmoet de 14-jarige wees Billy een oude tovenaar die hem de kracht geeft om te transformeren in een volwassen superheld door het woord "Shazam!" Samen met zijn pleegbroer Freddy leert hij wat zijn krachten zijn en hoe hij ze moet gebruiken om de slechterik te verslaan.

  We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Shazam! In deze superhelden comedy wordt een jonge wees een echte superheld. Hij krijgt de kans om de krachten van een oude en wijze man over te nemen, al heeft hij eigenlijk geen keus. Wanneer het lolletje er van af is, en hij er achter komt dat superheld zijn meer inhoudt dan alleen de leuke dingen, wordt het gevaarlijk. En wil hij deze krachten wel? Of geeft hij ze liever op, zodat hij niet meer met deze dingen bezig hoeft te zijn? Zoals je kunt zien in de trailer van Shazam! is het een komische film. Dat is logisch gezien het plot, waarin een jongen de krachten van een superheld krijgt, en met het uitspreken van een enkel woord in een volwassen man kan veranderen. Zoals je wel zult begrijpen, levert dit hilarische en gekke situaties op. In eerste instantie...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Zoek in artikelen