The Suicide Squad

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Welkom in de hel, ofwel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de VS. Hier zitten de allerergste superschurken gevangen. En zij doen alles om hun vrijheid terug te winnen, zelfs al moeten ze zich daarvoor aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X.

  Ook dit keer is het weer alles of niets voor een bonte verzameling slechteriken, bestaande uit Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en natuurlijk de geliefde psychopaat Harley Quinn. Zwaarbewapend worden ze op Corto Maltese gedropt, een afgelegen eiland waar het wemelt van de vijanden. Om hun vernietigingsmissie te voltooien moet de Squad door een jungle vol militanten en guerrillatroepen trekken. Ze worden bijgestaan door kolonel Rick Flag die ze in toom moet zien te houden, terwijl de technici van Amanda Waller intussen alles volgen wat ze doen. Ook nu weer kan één verkeerde beweging ze hun leven kosten. En het gevaar komt uit elke hoek: vijanden, teamgenoten en Waller zelf. Wie slim is, kan dus maar beter geen geld op ze inzetten.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: The Suicide Squad Een team vol mensen met speciale gaven wordt door de Amerikaanse overheid op pad gestuurd om een buitenaardse bedreiging uit te schakelen. Task Force X, zoals ze genoemd worden, moeten alles doen om Starro te overwinnen. Als ze niet doen wat hen gezegd wordt, worden ze opgeblazen. Het team is samengesteld uit criminelen die de wereld niet zal missen als ze overlijden - als dat maar goed gaat! The Suicide Squad is een op zichzelf staande film van DC Comics. De eerdere film Suicide Squad uit 2016 was geen succes, dus de makers hebben de films los van elkaar gemaakt en een poging gedaan om een beter resultaat te halen. Dat is ze zeker gelukt: The Suicide Squad is een stuk succesvoller en leuker om te bekijken dan Suicide Squad. Het is dus niet…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Recensie: De zeven zussen

 • Gezocht: recensenten

 • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

 • Recensie: Match

Zoek in artikelen