The Very Excellent Mr. Dundee

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Dundee is terug! Of hij het nu leuk vindt of niet!

  De Australische filmster Paul Hogan, bekend van de succesvolle Crocodile Dundee-reeks, geniet van zijn pensioen. Dus als zijn agent langskomt en meldt dat hij tot ridder geslagen kan worden vanwege verdiensten als acteur slaat hij het aanbod af. Maar dan belt zijn kleindochter Lucy: ze heeft op haar nieuwe school verteld dat opa het ridderschap is aangeboden, maar haar klasgenoten lachten haar uit! Vanaf dat moment gaat alles mis en brengt zijn naïviteit hem ongewild in vreemde en hilarische situaties die van kwaad tot erger worden. Tot afgrijzen van zijn agent glijdt Hogan's reputatie binnen enkele weken af van hero naar zero. Paul realiseert zich dat hij alles op alles moeten zetten om zijn reputatie, en die van zijn kleindochter, te redden.

  Een verrassende komedie met gastrollen van andere oudgedienden onder wie Mel Gibson, Olivia Newton-John, Chevy Chase en John Cleese.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: The very excellent Mr. Dundee Paul Hogan probeert te genieten van de rust die zijn pensioen met zich meebrengt, maar helaas zijn er veel mensen die zijn rust verstoren. De Britse koningin biedt hem een heus ridderschap aan - maar Paul heeft daar allemaal geen behoefte aan. Toch laat hij zich overhalen om te accepteren, vooral omdat zijn kleindochter vriendjes probeert te maken in haar nieuwe klas en ze denken dat zij liegt. Maar met het accepteren van deze eer begint voor Paul Hogan een hele reeks met nare gebeurtenissen. In The very excellent Mr. Dundee spelen Paul Hogan en een aantal andere acteurs zichzelf. Na zijn rollen in de Crocodile Dundee films is hij van de radar verdwenen. Zijn manager wil hem, samen met de filmmakers, overhalen om nog een Dundee film…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Recensie: De zeven zussen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: Match

 • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen