Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

De afgelopen jaren is Netflix zeker uitgegroeid tot één van de grootste streamingsdiensten van de wereld. Het begrip is niet meer weg te denken uit de maatschappij en bijna iedereen bingewatcht zijn favoriete serie wel op Netflix. Eerder lieten wij jullie al weten welke 15 Netflix Original series in onze ogen het beste zijn. Maar welke series zijn er wereldwijd het populairst? En welke serie wordt er het meest bekeken in ons eigen kikkerlandje? Wij hebben het antwoord voor jullie gevonden!

Voordat wij jullie gaan vertellen welke serie het populairste in Nederland is beginnen we met de meest geliefde series wereldwijd. En dat zijn:

1. Sherlock

2. Friends

3. Narcos

4. House of Cards

5. New Girl

Helaas staat Friends in Nederland niet op Netflix en kunnen we die helaas niet bingewatchen! Maar niet getreurd, in Nederland is een heel ander soort serie mateloos populair! En dat is…… Sons of Anarchy! Hadden jullie dat verwacht? Of dachten jullie aan een hele andere serie? In België staat New Girl op de eerste plaats, in Duitsland House of Cards en in Engeland Call the Midwife. Op de kaart hieronder kan je zien welke serie in de rest van de landen het populairst is! 

Bron: highspeedinternet.com​ (klik op de foto om hem in het groot te zien)

Welke serie op Netflix vind jij het leukst?

Bron: superguide.nl, highspeedinternet.com, netflix.com

Lees ook: Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • 10 komedies op Netflix voor vrouwen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen