• Home
  • Films
  • Filmtips
  • Alles wat je wilt weten over de Grey's Anatomy spin-off serie Station 19

Alles wat je wilt weten over de Grey's Anatomy spin-off serie Station 19

Vind jij Grey’s Anatomy helemaal geweldig, maar heb je even geen zin in al dat ziekenhuis drama? Dan hebben wij een leuke tip voor jou! Station 19 is de nieuwste spin-off van Grey’s Anatomy en daarin volgen we het verhaal van een aantal dappere brandweerlieden in Seattle. Station 19 is dus even helemaal iets anders dan haar zusje, maar dat is juist de reden waarom jij deze serie moet gaan kijken! Wij hebben alles wat je over Station 19 wilt weten op een rijtje gezet.

Station 19 is de tweede spin-off van de populaire ziekenhuis serie Grey’s Anatomy. De eerste was Private Practrice, die te zien was van 2007 tot 2013. Helaas is deze serie gestopt, maar nu kunnen we gaan genieten van Station 19. De serie speelt zich helemaal af in hetzelfde universum als Grey’s Anatomy. Soms komen de twee series dan ook samen, zoals op 1 maart jl. waarin Grey’s Anatomy een ingang maakte naar de serie Station 19

Station 19Bron: ABC

In Station 19 volgen we het hectische leven van een aantal brandweerlieden. Zij riskeren elke dag opnieuw hun leven om dat van anderen te redden! Deze dappere mannen en vrouwen zijn eigenlijk een soort van familie en samen doen zij wat ze kunnen om te zorgen dat iedereen veilig is. Hun station, Seattle Fire Station 19, ligt vlakbij het Grey Sloan Memorial Hospital. Dus ze zullen elkaar regelmatig tegen kunnen komen!

Station 19 draait vooral om de dappere Andy Herrera (Jaina Lee Ortiz). Zij is praktisch opgegroeid in Seattle Fire Station 19. Haar vader, Captain Pruitt (Miguel Sandoval), is namelijk de baas van de brandweerkazerne. Dit inspireerde Andy om ook het brandweerleven in te gaan. Captain Pruitt leidt haar en Jack Gibson (Grey Damon) op tot brandweerlieden! En natuurlijk is er nog een heel team om hun heen die ook belangrijk werk verrichten in Station 19.

Station 19Bron: ABC

Ben jij nu al een beetje nieuwsgierig geworden naar Station 19? Dan wil je vast de trailer van deze nieuwe serie bekijken! Hierin krijgen we al meteen te zien hoe zwaar het werk van een brandweerman eigenlijk is en het ziet er allemaal erg spectaculair uit.

Bekijk hieronder de trailer van Station 19:

De premiere van Station 19 was al op 22 maart in Amerika op ABC. Het eerste seizoen zal uit tien afleveringen bestaan. Wanneer wij de serie in Nederland kunnen bekijken is helaas nog niet bekend, maar wij hopen snel. 

Ben jij benieuwd naar Station 19?

Bron: abc, dailymail.co.uk, disneyabcpress.com 

Lees ook: Deze twee personages gaan na seizoen 14 Grey's Anatomy verlaten

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een bruiloft in de seizoensfinale van Grey's Anatomy seizoen 14

  • Onverwachte twist in Grey's Anatomy seizoen 15 trailer

  • Gedachten die wij hebben tijdens het kijken van Greys Anatomy

  • Cristina Yang komt misschien terug in Grey's Anatomy

  • 5 dingen die je niet wist over Grey's Anatomy

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen