Alles over 'Tell Me A Story' seizoen 2

Er was eens.. een duistere serie waarin sprookjes op een totaal nieuwe manier verteld worden, genaamd Tell Me A Story! De knappe, talentvolle Paul Wesley speelt de hoofdrol in deze serie en dat is natuurlijk al reden genoeg om het eerste seizoen van deze serie te bingewatchen. Gelukkig heeft CBS All Access besloten om ook nog Tell Me A Story seizoen 2 te bestellen. Dus we kunnen nog even genieten van allemaal nieuwe, duistere sprookjes!

Sprookjes..

In Tell Me A Story worden de sprookjes die wij kennen op een duistere en lugubere manier verteld. Liefde, verlies, hebzucht, wraak en moord staan centraal in de serie. Hierdoor wordt de serie een echte psychologische thriller en is het eigenlijk geen sprookjesserie. In het eerste seizoen komen we de sprookjes van De wolf en de drie biggetjes, Roodkapje en Hans en Grietje tegen! In Tell Me A Story seizoen 2 zullen de sprookjes Belle en het Beest, Doornroosje en Assepoester opnieuw verteld worden.

Paul Wesley keert terug

In het eerste seizoen is Paul Wesley (The Vampire Diaries) te zien als Eddie, een barman die regelmatig drugs dealt en daar zelf ook niet vies van is. Ook in Tell Me A Story seizoen 2 kunnen we weer volop genieten van Paul Wesley, maar dan wel in een andere rol. Hij zal namelijk te zien zijn als Tucker Reed en zijn verhaal is gelinkt aan Doornroosje. Hij is een worstelende schrijver, die zijn nachten slapeloos doorbrengt in een huisje in het bos. Overdag probeert hij zijn verloofde te bewijzen dat hij goed genoeg is. Zijn hele wereld staat op het punt om in te storten als zijn leven door een duister geheim bedreigd wordt.

Tell me a story seizoen 2Bron: CBS All Access

Danielle Campbell keert terug

In het eerste seizoen speelde Danielle Campbell (The Originals) een personage dat geïnspireerd was op Roodkapje, genaamd Kayla Powell. In Tell Me A Story seizoen 2 zal zij te zien zijn als Olivia Moon. Zij is niet gebaseerd op Belle, maar toont gelijkenissen met de verhaallijn van Doornroosje. Olivia is sterk, slim en sluw. Ze heeft haar leven in een kleine stand, inclusief haar vriendje, achtergelaten om naar Nashville te verhuizen. Hier gaat ze een master in filosofie en vergelijkende literatuur volgen. Maar het lot heeft andere plannen voor Olivia. Ze zal al haar kracht, creativiteit en intelligentie nodig hebben om te overleven.

Tell me a story seizoen 2Bron: CBS All Access

De familie Pruitt

Naast een aantal oude bekenden zijn er ook nieuwe acteurs en actrices gecast voor Tell Me A Story seizoen 2.  We beginnen met Carrie-Anne Moss (The Matrix & Jessica Jones). Zij neemt de rol van Rebecca op zich en zal verbonden zijn met alle drie de sprookjes. Rebecca staat aan het hoofd van de familie Pruitt en laat haar emoties niet zien. Tien jaar geleden is zij haar man verloren en hierdoor werd ze gedwongen om haar drie kinderen alleen op te voeden. Ze heeft jaren lang al haar energie in haar kinderen gestopt en is er nu klaar voor om op haarzelf te gaan focussen.

Matt Lauria zal de rol van Jackson Pruitt op zich gaan nemen in Tell Me A Story seizoen 2. Hij is een beetje het zwarte schaap van de familie. Hij wil graag een betere man zijn, maar wordt verscheurd door zijn demonen. Hij ontmoet zijn gelijke in een mysterieuze vrouw en zij trekt hem mee in een web van bedrog en moord. Odette Annable (Supergirl) is te zien als Maddie Pruitt. Zij de middelste dochter van de gebroken familie en probeert altijd een beetje de vrede te bewaren. En Natalie Alyn Lind (The Gifted) is de jongste dochter Ashley Rose Pruitt en haar verhaallijn is gekoppeld aan het sprookje van Belle en het beest. Zij is een rijzende country-muziekster, die een brute aanval overleeft.

Tell me a story seizoen 2Bron: CBS All Access

Nog meer personages..

Verder zal Eka Darville (Jessica Jones) te zien zijn als de stoïcijnse en eervolle Beau Morris. Hij is heel erg bezig met het naleven van een morele code en onlangs heeft dit niet zo goed voor hem uitgepakt. Zowel zijn persoonlijke als zijn professionele leven hebben hieronder geleden. Nu worstelt hij met zijn nieuwe leven en ontdekt hij dat de lijn tussen wat goed is en wat nodig is, tussen plicht en verlangen, moeilijk te bepalen is.

Ashley Madekwe (Revenge) zal de Assepoester-achtige Simone spelen. Ze keert terug naar huis, na de plotselinge dood van haar vader en wordt gedwongen om oog in oog te staan met het leven dat ze de rug heeft toegekeerd. Gedreven door spijt en woede zet Simone haar eigen leven op het spel op om de duistere geheimen van haar familie te ontdekken.

Tell me a story seizoen 2Bron: CBS All Access

Release

Tell Me A Story seizoen 1 ging tijdens Halloween 2018 in première op CBS All Access in Amerika. En is sinds juni 2019 in Nederland op Videoland te bekijken. De verwachting is dat Tell Me A Story seizoen 2 in de herfst van 2019 op CBS All Acces zal verschijnen, dus dan zal Tell Me A story seizoen 2 wel in de lente van 2020 in Nederland op Videoland verschijnen.

Bron: CBS All Access, Variety, Deadline, Tvline

Lees ook: Fantasy miniseries 

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

Zoek in artikelen