• Home
  • Films
  • Filmtips
  • Moederdag: de leukste komedies om te kijken met je moeder op Netflix

Moederdag: de leukste komedies om te kijken met je moeder op Netflix

Moederdag staat weer voor de deur! Uiteraard wil je je moeder het liefst zo veel mogelijk in het zonnetje zetten op deze dag. En hoe leuk is het als je na een hele dag samen te hebben doorgebracht 's avonds op de bank gezellig samen een filmpje gaat kijken? Wij hebben daarom speciaal voor jullie de leukste films op Netflix om op Moederdag te kijken uitgezocht. Gegarandeerd dat jullie zo samen een leuke avond hebben!

Mother's day

Dit is natuurlijk dé film om met Moederdag te kijken! Samen genieten van de perikelen van deze verschillende moeders is de perfecte manier om de dag af te sluiten.

Blended

Voor de avontuurlijke moeders raden wij de film Blended aan! Met deze komische film waarin de hoofdpersonen op reis gaan naar Afrika zit je sowieso goed.

Game Night

Voor alle moeders die zelf houden van spelletjesavonden of gewoon die-hard gamers zijn, is Game Night dé film om met Moederdag te kijken! De film is hilarisch, spannend en alles draait om een spelletjesavond. 

The Boss

Voor de baas moeders. Heeft jouw moeder een leidinggevende functie op haar werk of is zij de echte baas in huis? Dan is The Boss de film om samen met je moeder te kijken.

Bad Moms

Elke moeder doet het op haar eigen manier! Dat laten de moeders in Bad Moms wel zien. Er is geen blauwprint voor het moederschap en de moeders in deze film besluiten even helemaal los te gaan. Wedden dat jij en je moeder hier flink om kunnen lachen?

Coming to America

Voor de "dit is uit mijn tijd" moeders. Als je zin hebt in een 'throwback' filmavondje met je moeder dan kunnen jullie samen Coming to America kijken!

Two Weeks Notice

Samen zwijmelen met Sandra en Hugh. Met een film van Sandra Bullock en Hugh Grant zit je altijd wel goed! 

Mamma Mia

Voor de moeders die houden van meezingen en Abba! Wedden dat jullie tijdens het kijken van deze film alle liedjes keihard aan het meezingen zijn?

Always Be My Maybe

Moeders die houden van romantische komedies. Met een romantische komedie zit je altijd goed en Always Be My Maybe is hiervoor een ideale keuze!

Stripes

Voor alle moeders die fan zijn van Bill Murray raden wij Stripes aan! Vooral in de jaren '80 en '90 heeft Bill Murray heel wat leuke films gemaakt. En deze films zijn tot op heden nog steeds ontzettend leuk om samen met je moeder te kijken!

Magic Mike

Voor de stoere moeders die natuurlijk ook nog steeds houden van mooie mannen. Samen kunnen jullie met deze film helemaal wegzwijmelen bij Channing Tatum en alle andere knappe mannen.

Lees ook: Nicholas Sparks films geranked

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Moederdag: boeken top-5

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 10 romantische films op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen