8x sexy young adult films en series

Hoe heerlijk is het om soms een young adult film aan te zetten? Af en toe heb je gewoon zin in een schattige nieuwe relatie, maar er zijn tegenwoordig ook een hoop young adult films en series die het een tikkeltje pikanter maken. Geef maar toe: dat vinden wij vrouwen soms ook best leuk om te bekijken! Het hoeft niet meteen zo heftig als Vijftig tinten grijs voor iedereen en daarom zijn de sexy young adult films echt een uitkomst! Wij hebben een rijtje van 8 films en series gemaakt die hieronder vallen en die je echt moet kijken als je fan bent van het genre!

After

De brave Tessa voelt zich ontzettend aangetrokken tot bad boy Hardin, die een beetje vozen met haar wel ziet zitten. Al snel kunnen de twee niet meer zonder elkaar, en dat is te zien! Als de twee eenmaal met elkaar naar bed zijn geweest is er geen houden meer aan.

Bron: Giphy

The Kissing Booth

Je gaat ons niet wijsmaken dat je niet hebt genoten van Noah zonder shirt of de sexy kusscènes tussen Noah en Elle! Zo willen wij toch allemaal wel gezoend worden?! Zucht... De seksuele spanning tussen de acteurs is duidelijk aanwezig!

Bron: Giphy

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 

Bella staat niet bepaald bekend om haar geduld als het gaat om Edward (wij begrijpen je hoor, Bella)! Ze hunkert naar hem, maar Edward wil voorzichtig met haar zijn. Dat is duidelijk iets waar Bella zich niet mee bezig houdt.

Bron: Giphy

Élite

Élite is een Spaanse Netflix serie die gaat over middelbare scholieren. Er zijn meerdere personages die een grote rol spelen, maar natuurlijk hebben ze allemaal wel aandacht voor de andere jongeren om hen heen, of dat nu jongens of meisjes zijn, dat maakt in deze serie helemaal niet uit! En dat zorgt voor een groot aantal steamy kus- en seksscènes.

Bron: Giphy

Sex Education

Als de titel het nog niet verraadt, kunnen wij je het volgende verklappen: seks en sexy kussen komen in iedere aflevering van Sex Education wel voor. Naast het feit dat deze serie grappig en zeer vermakelijk is, zitten er best een aantal sexy stukjes in!

Bron: Giphy

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries heeft wel 8 seizoenen gekregen. Dat betekent natuurlijk ook een hele hoop romantiek, relaties die veranderen en een aantal scènes waar kijkers het best warm van krijgen... Of het nu Stefan en Elena, Damon en Elena, Caroline en Tyler of een ander stel is, de vonken spatten er vanaf!

Bron: Giphy

Pretty Little Liars

In de 7 seizoenen van Pretty Little Liars is er ook behoorlijk wat af gezoend en gevoosd. Niet dat wij klagen, hoor! Het aantal knappe mannen in de serie werkt hier zeker ook aan mee, want wie kijkt er nou niet graag toe hoe een knappe man kust. Of zonder shirt aan rondloopt... Sorry, waar waren we?

Bron: Giphy

Teen Wolf

Last but not least, Teen Wolf. Misschien denk je niet meteen aan romantiek bij deze serie, maar ook hier hebben heel veel goede zoen- en vrijpartijen in gezeten! 

Bron: Giphy

Lees ook: De leukste romantische Young Adult films op Netflix

Nieuwste artikelen

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

  • Alle weetjes over Taylor Swift - Arie Kaplan

  • Harteloos - Elsie Silver

  • Dochter van twee werelden – Sarah Lark

Gerelateerde artikelen

  • 18 x de leukste filmseries

  • De 40 beste complete Young Adult series 

  • De leukste romantische Young Adult films op Netflix

  • 12 x de beste romantische tiener films

  • The Kissing Booth feiten die je nog niet wist

Zoek in artikelen